Review Tivoli Art Cube & Orb

in Personal Audio (289) | Reviews (738) | Personal Audio Reviews (121) | All-in-one (15) |


2017-02-02 TivoliArtCube&Orb (front) (1024x768)

Intro

 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 3.5 sterren
 • Erg goed!
199 en 249 euro

 • Tivoli Cube en Orb
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 2017-02-14
 • Bouwkwaliteit
  Schrijver: 90%
 • Inzetbaarheid
  Schrijver: 60%
 • App
  Schrijver: 40%
 • Weergave
  Schrijver: 75%
 • Prijs
  Schrijver: 70%

Conclusie:

De consument heeft tegenwoordig ruime keuzemogelijkheden m.b.t. multiroom luidsprekers. Tivoli onderscheidt zich positief door de aandacht voor design en de warme ronde klank. Het configureren van een stabiele draadloze verbinding vergt echter aandacht. Tivoli zou er goed aan doen om snel een betere app uit te brengen. Gehannes met designspullen is niet cool.

De markt voor draadloze luidsprekers is praktisch vol. Dat geeft veel keuze aan de consument. Maar is er wel ruimte voor nog meer modellen van ‘good old’ Tivoli? Een merk dat niet direct focus legt op een scherpe prijs? We bekijken de design-serie Cube en Orb.


Tivoli is een Amerikaans merk dat vooral bekend is geworden door zijn tafelradio’s, al dan niet voorzien van een ingebouwde CD-speler en wekkerfuncties. Nee: geen klassieke hificomponenten in de stal van Tivoli. Tivoli onderscheidt zich van zijn concurrenten door de aandacht voor design en de verschillende kleurstellingen.

Kunst

Onlangs heeft Tivoli onder de productlijn genaamd “Art” een tweetal draadloze luidsprekers uitgebracht genaamd Cube en Orb. Volgens Tivoli gaat het om klassiek design gecombineerd met de laatste technologieën voor een simpele, elegante muziekoplossing in en rond het huis. Dat belooft wat. De consument heeft tegenwoordig een ruime keuze m.b.t. draadloze luidsprekers. Hoe doen de Cube en Orb het in deze markt?

Goed

Warm en rond geluid

Aandacht voor design, keus uit verschillende kleuren

Goede handleiding op website van Tivoli

Minder goed

Draadloze verbinding werkt niet vlekkeloos

Functionaliteit van app valt tegen, app lijkt niet af

Prijs is aan de hoge kant

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: