web analytics

Onzichtbare Stealth Acoustics speakers kijken op ISE 2017

Stealth Acoustics brengt een serie volledig onzichtbaar weg te werken speakers uit

Stealth Acoustics brengt een serie ‘onzichtbare’ speakers aan die op overtuigende wijze in bijvoorbeeld een muur zijn weg te werken. U kunt ze bekijken op ISE 2017 in de RAI.

Luidsprekers kunnen er prachtig uitzien, maar er zijn ook situaties te bedenken waarin u ze het liefst helemaal niet ziet. Bijvoorbeeld om de esthetiek van uw mooie designkamer te behouden. Of omdat er spelende kinderen in huis rondrennen die niet helemaal compatibel zijn met losstaande speakerboxen. Voor al dat soort gevallen komen de nieuwe ‘onzichtbare’ speakers van Stealth Acoustics prima van pas. Het gaat hier om panelen met een ingebouwde luidspreker. Volgens de fabrikant leveren ze een ‘geluidsbeeld van hoge kwaliteit op voor thuisbioscopen’, waarbij ook kritische luisteraars aan hun trekken komen. Het zijn volgens Stealth Acoustics ideale componenten voor  AV-installateurs, architecten, interieurontwerpers en huiseigenaren die zelf over handige handen beschikken.

Zelf kijken

Stealth Acoustics staat op de ISE in de Amsterdamse RAI, van 7 tot en met 10 februari aanstaande. Aldaar kunt u kennis maken met bijvoorbeeld het instapmodel LR6. Dit is een 6-inch tweeweg-speaker, maar ook alle andere modellen treft u er aan. Bijvoorbeeld het topmodel LR4, een over twee panelen verdeelde en uit vijf elementen bestaande audiofiele speaker, zo belooft de fabrikant. Desgewenst is er ook een bijpassende 450 Watt per kanaal versterker in de vorm van de SA2400 leverbaar.

Gerelateerde berichten

Kharma Elegance – Opvolger van een icoon

NIEUWS – Het nederlandse Kharma is waarschijnlijk geen onbekende voor de doorgewinterde hifi-liefhebber. Het bedrijf maakt zowel optisch als klankmatig bloedmooie luidsprekers. Vrijdag 25-03-2011 is de nieuwe Elegance dB7 in de winkels verkrijgbaar.

Mini beurs bij Sound Gallery Groningen

Sound Gallery in Groningen houdt op 19 maart een mini beurs. Daarbij staat het gehele assortiment lekker te spelen. Onder meer ook de nieuwe producten uit de stal van Audiac. Denk aan Sonus Faber Olympica en de nieuwe Wadia M330 streamer/server.  

Geef een reactie