web analytics

Chord Poly, uitbreidingsmodule voor de Mojo

De Chord Poly klikt u op de Mojo

De Chord Mojo is een portable DAC met ingebouwde hoofdtelefoonversterker. Door de Poly-module er op te prikken ontstaat een zelfstandige speler.

Mocht u toevallig een Chord Mojo in gebruik hebben als portable DAC, dan is er goed nieuws. De fabrikant heeft namelijk een module uitgebracht die een volwaardige muziekspeler van de DAC maakt. Kwestie van de nieuwe Poly op de Mojo klikken en klaar. Met de aldus gecreëerde combinatie ontstaat een DLNA- en Airplay-ontvanger, maar ook is in Bluetooth voorzien. Een SD-kaartslot biedt plaats aan geheugenkaartjes met een capaciteit van maximaal 128 GB. En voor thuisgebruik is een Roon client ingebouwd.

Smartphone

Eigenlijk is de Poly-Mojo-combi een ‘headless’ speler. Een display of (extra) bedieningsknoppen zult u er vergeefs op zoeken. De bediening verloopt namelijk via een smartphone-app. De Poly speelt PCM met een samplerate tot en met 768 kHz, daarnaast worden DSD64 tot en met DSD512 ondersteund. Verder beschikt de Poly over een ingebouwde oplaadbare batterij. De prijs van de Poly is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

Sbooster

Sbooster – High End Munchen 2017

Het Nederlandse merk Sbooster maakt al jaren high-end voedingen voor talloze hifi-apparaten die gebruik kunnen maken van externe voedingen. Op de High End Munchen 2017 laten zij een nieuw product zien: de Ultra Pro. Deze ‘add-on’ voor de voedingen is speciaal bedoeld voor dc-dc voedingen. Wiebren Draaijer – eigenaar van Sbooster – legt uit hoe […]

Alpha Design Labs Cruise

NIEUWS – De ADL Cruise is de volgende aanvulling op het snel uitbreidende gamma van Alpha Design Labs (een merk van Furutech). Een portable hoofdtelefoonversterker voor bijvoorbeeld je iPod, gebouwd met Carbon Fiber en roestvrij staal. Strak!

2 reacties

Geef een reactie