Video – Nieuwe producten van Sony

Sony A1 tv

We zijn vandaag even op bezoek geweest bij Sony. Die heeft namelijk heel wat nieuwe producten om te laten zien. Naast de bekende zaken als nieuwe camera’s en speakers ook een erg interessante tv: de A1 oled.

Nu zijn we geen medium voor tv – of beeld in het algemeen – maar de A1 gaan we toch even aanhalen. Die tv beschikt namelijk over een bijzonder interessante technologie voor het weergeven van geluid: resonantie. Achterop de tv zitten vier resonatoren die het oled-panel (eigenlijk de glasplaat) in beweging kunnen brengen. En zoals u weet zijn trillingen geluid. Voor de lage tonen heeft Sony achterin de voet een woofer gemonteerd. Waar het crossover ligt, wil Sony niet vrijgeven. Helaas.

Overige producten

Er zijn natuurlijk meer producten. Denk aan een Atmos soundbar, diverse nieuwe speakers (bluetooth-systemen), nieuwe lenzen, camera’s – met name de nieuwe actioncam is zeker geinig – en er is een nieuwe high-end portable speler en hoofdtelefoon. Die krijgen we op korte termijn ter test: de Z1R en de 1Z. Echt high-end. Dus we zijn benieuwd wat Sony te bieden heeft.

U kunt hieronder een kort filmpje bekijken om een indruk te krijgen van wat Sony vanaf nu te bieden heeft.

Video nieuwe producten Sony

2 reacties

  1. Natuurlijk interessant dat Sony nieuwe apparatuur ontwikkeld. Maar wanneer gaat Sony weer eens nieuw leven in blazen bij hun destijds legendarische ES serie. Voorbeeld hoe Yamaha dit weer heeft opgepakt.

    1. ES is nieuw leven ingeblazen hoor. Check de website van Sony maar. Daarnaast hebben we zowel de ES stereo geïntegreerde versterker als de ES netwerkspeler getest van Sony

Geef een antwoord