web analytics

Nieuwe DAC212SE van Didit, inclusief Bluetooth en DSD

De DAC212SE van Didit

Didit heeft een nieuwe DAC aan de wereld geöpenbaard: de DAC212SE. Deze beschikt over zo ongeveer alles wat u zich kunt wensen, inclusief DSD en Bluetooth.

De DAC212SE van Didit beschikt over zes digitale ingangen. Om precies te zijn: USB, S/PDIF optisch, I2S, AES/EBU en twee coaxiale S/PDIF ingangen. Via USB is – uiteraard afhankelijk van het bronmateriaal – een maximale kwaliteit van 24 bit / 384 kHz haalbaar. Als extraatje kan de DAC ook Bluetooth-streams ontvangen, inclusief aptX voor de best mogelijke geluidskwaliteit via deze draadloze standaard. DSD tot en met DSD512 maken dat u alle kanten uit kunt met de DAC212SE.

Dual mono

De DAC212SE is als dual mono-systeem opgebouwd. Het kloppend hart wordt door een Sabre DAC gevormd, deze typen hebben hun sporen in het audiowereldje inmiddels wel verdiend. Verder is voorzien in drie verschillende klokken, zodat u altijd over de best mogelijke timer kunt beschikken. Het analoge uitgangssignaal is (uitsluitend) via XLR beschikbaar. Ook is voorzien in een ingebouwde koptelefoonversterker. De prijs van al dit moois bedraagt €3990.

Gerelateerde berichten

Met deze schaalbare Klipsch speakers gaat u voor draadloos

Klipsch Reference Premiere HD wireless

Met de Klipsch Reference Premiere HD Wireless bouwt u in een handomdraai een qua speakers volledig draadloos home entertainment systeem. Schaalbaar en al, want u kunt beginnen met een 2.0-opstelling en deze uitbreiden naar 7.1.

NIeuws uit AES Parijs: binaural soundbar

Onlangs werd in Parijs de 140e internationale conventie van de AES (Audio Engineering Society) geopend. De AES is de wereldwijde beroepsvereniging van geluidstechnici, wetenschappers en artiesten voor audiotechnologie. Alpha-Audio was niet in Parijs, maar er is wel interessant nieuws te melden. Op de AES was ‘immersive audio’ een veelgehoorde term, en dan vooral het vinden van […]

1 reactie

Geef een reactie