web analytics

BluOS update 2.10

BluOS

Vandaag heeft Bluesound de update naar 2.10 uitgerold een update met een paar interessante toevoegingen. Waarbij de handigste is dat we nu in-app kunnen zoeken naar MQA masters.

We hebben de changelog van BluOS 2.10 eens doorgenomen. Er zijn een paar kleine zaken veranderd, denk aan de nieuwe speler ‘wizzard’, en een paar grote zaken toegevoegd. We lopen ze langs.

Nieuw in BluOS 2.10

  • Nieuwe speler toevoegen gaat nu met een nieuwe Wizzard
  • Tidal MQA Masters zijn direct te zien
  • OneDrive is te gebruiken als bron (via Microsoft Groove)
  • Dolby Digital toegevoegd aan Pulse Soundbar
  • KKbox is toegevoegd als dienst

Wat wij vooral interessant vinden is de toevoeging van Masters in Tidal. Het was voorheen ongelooflijk lastig daarop te filteren. Nu is het gewoon een tabje waaronder alle MQA masters staan.

Kortom: lekker updaten en genieten maar!

Gerelateerde berichten

Oppo komt met BDP-103 en BDP-105

NIEUWS – Oppo is een merk waar niet iedereen direct aan denkt als hij of zij een nieuwe universele speler zoekt. Toch zijn veel blu-ray spelers (of universele spelers) gebaseerd op chipsets van dit merk. Denk aan de Cambridge Audio 650BD. Natuurlijk tweaken fabrikanten wat, maar de speler is in basis gelijk. Nu komt Oppo […]

5 reacties

    1. Had een berichtje bij het Forum – uw nieuws gezet over het Tidal MQA lijstje maar kon dus beter bij Alpha Forums / Puur Stereo Hifi / streamers gezet worden. Dan staat het mooi bij elkaar ;-).

Geef een reactie