Video Audioquest Nighthawk en Nightowl Carbon

in Personal Audio (236) | Reviews (643) | Personal Audio Reviews (110) | Hoofdtelefoons (82) | Over Ear (44) | Video-cast (213) |


Personal Audio testhoek

Audioquest heeft onlangs de Nighthawk vernieuwd en een gesloten versie gelanceerd onder de naam NightOwl. De wijzigingen aan de Nighthawk zijn subtiel, maar een gesloten versie is natuurlijk wel een behoorlijk ingrijpende verandering. We bekijken beide modellen even voor u en zetten de camera aan.

Wie alleen maar naar specificaties kijkt, zal opmerken dat deze gelijk zijn. Beide modellen hebben dezelfde unit, dezelfde impedantie, gevoeligheid en features. Het enige verschil is een open en gesloten constructie. En dat maakt dat ze toch anders klinken.

De Audioquest NightOwl komt wat frisser en energieker over dan de Nighthawk. Die is wat rustiger van karakter, maar naar ons gevoel ook wat neutraler in het laaggebied. De uitgebreide review leest u zo snel mogelijk op Alpha Audio. Voor nu: geniet van de video!

Video Audioquest Nighthawk en NightOwl

Specificaties

ModelNightHawk CarbonNightOwl Carbon
TypeOver EarOver Ear
PrincipeOpenGesloten
Driver50mm50mm
MateriaalVloeibaar houtVloeibaar hout
Gevoeligheid99 dBspl / mW99 dBspl / mW
Impedantie25 Ohm25 Ohm
Gewicht346 g346 g
Kabel1,3 meter1,3 meter
MicrofoonJaJa
Plug3,5 mm3,5 mm
VerloopplugJaJa
Prijs699699

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: