web analytics

Totem viert feest met de Sky jubileumspeaker

De Totem Acoustics Sky jubileumspeakers

Het Canadese Totem Acoustics bestaat dertig jaar. Altijd reden voor een feestje natuurlijk, zo’n jubileum. Én een jubileummodel in de vorm van de Sky speaker.

Wellicht het meest opvallende aan de nieuwe Totem Sky jubileumspeakers is dat er geen traditioneel dempingsmateriaal is gebruikt. In plaats daarvan is de binnenkant van de kast voorzien van een laag bestaande uit borosilicaat. Dit trucje zorgt ervoor dat de speakers ondanks de lekker compacte afmetingen toch groots klinken. De Sky is een tweewegspeaker met een 12 cm driver voor laag- en middentonen. Een 3 cm tweeter neemt via een scheidingsfilter alle frequenties boven de 2500 Hz voor zijn rekening. Het frequentiebereik van de Sky loopt vanaf 48 Hz tot 29,5 kHz.

Drie kleuren

De zoals gezegd compacte speakers zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart en bruin. Een Bi-Wiring terminal plus eenvoudig afneembare magnetische grille completeren het geheel De prijs is nog niet officieel bekend, maar komt waarschijnlijk rond de €2800 te liggen.

Gerelateerde berichten

Xbmc 13

Xbmc 13 beta is uit

Voor htpc-fans is Xbmc één van de prettigste pakketten om mee te werken. Versie 12 – Frodo – is al een tijd op de markt. Tijd voor versie 13! Nu moeten we nog wel even geduld hebben, maar we kunnen wel alvast een voorproefje krijgen. Versie 13 is namelijk in beta beschikbaar!

Google kondigt Chromecast 2 en Chromecast Audio aan

Op een persconferentie heeft Google gisteravond de Chromecast 2 gepresenteerd. De belangrijkste vernieuwingen zijn een vers design, Spotify Connect-integratie en ondersteuning voor 5GHz-netwerken. Verder brengt de Amerikaanse zoekmachinegigant onder de naam Chromecast Audio ook een muziekstreamer uit.

Geef een reactie