Taga Harmony HTA-2000Bv.2 hybride versterker

De Taga Harmony HTA-2000Bv.2

De nieuwe HTA-2000Bv.2 van Taga Harmony is een hybride mix van buizen en versterkers inclusief DAC en Bluetooth-mogelijkheden.

Oude en nieuwe technologie gaan hand in hand bij de HTA-2000Bv.2. Deze nieuwe versterker van Taga Harmony levert een totaal vermogen van 150 Watt per kanaal. De voorversterker en buffertrap zijn opgebouwd met buizen, de eindtrap met transistors. Een MM/MC phono-ingang zorgt dat ook vinylliefhebbers aan hun trekken komen. Tegelijkertijd wordt ook de digitale generatie tevreden gehouden dankzij een ingebouwde DAC. Via USB is de maximaal haalbare kwaliteit 32 bit/ 384 kHz.

Hoofdtelefoonversterker

Wilt u een keer niet via speakers luisteren, dan is tevens voorzien in een hoofdtelefoonversterker. Verder is een uitgang direct vanaf de voorversterker aanwezig, mocht u bijvoorbeeld een (tweede) paar actieve speakers aan willen sluiten. Bluetooth maakt draadloze koppeling met de bekende mobiele apparatuur mogelijk. Jammer genoeg vermeldt de fabrikant nergens of aptX eveneens is geïmplementeerd. De versterker oogt modern; de buizen zitten verstopt in een strakke behuizing.

4 reacties

  1. Paul top, bedankt voor het snelle antwoord. Hoop dat Jaap deze droom versterker gaat testen. Ik ben een buizen fan. Heb het een keer gehoord. En neem aan dat via de pre- de eind versterker het zelfde effect heeft. Dit is niet alleen warmte maar ook een veel betere weergave van de acoustiek. Dit is echt voor een dubbeltje op de eerste rij.

  2. Heb het al vaker geschreven, maar de HiFi apparatuur wordt steeds beter. Op de site staat geen prijs, Google kan deze ook niet vinden. Ben benieuwd (als jullie hem gaan testen) hoe goed hij is en natuurlijk wat hij kost.

Geef een antwoord