web analytics

Sennheiser en FREITAG presenteren serie limited hoofdtelefoons

De nieuwe F703 SENNHEISER x FREITAG URBANITE on-ear hoofdtelefoons

Audiospecialist Sennheiser en FREITAG kondigen een nieuwe reeks limited edition URBANITE hoofdtelefoons aan. Stijlvol en perfect om uw eigen stijl mee te vervolmaken.

Als u niet zo heel verzot bent op de standaardmodellen hoofdtelefoons is er de FREITAG-lijn van Sennheiser. De hand van de Zwitserse ontwerpers is duidelijk zichtbaar en leidt tot bijzonder aantrekkelijke producten. De nieuwe F703 SENNHEISER x FREITAG URBANITE on-ear hoofdtelefoons combineren high fidelity met personalisatie. De hoofdbanden zijn gemaakt van gerecycled dekzeil in verschillende kleuren en patronen, waardoor elke hoofdtelefoon uniek is. Die dekzeilen vormen overigens de basis van FREITAG, het verhaal achter de gerecyclede vrachtwagenzeilen leest u hier. En tegelijkertijd zijn op de site van FREITAG natuurlijk ook meteen bijpassende accessoires te scoren.

Persoonlijke stijl

Oliver Berger is hoofd van Global Design Management bij Sennheiser en zegt het volgende over de nieuwe serie: ‘De URBANITE hoofdtelefoons zijn een goede keuze wanneer je op zoek bent naar fantastisch geluid met een diepe bas en een robuuste stijl voor onderweg. Onze eerste samenwerking met FREITAG toonde aan dat klanten deze keuze graag nog persoonlijker willen maken – het bepalen van hun eigen stijl met een uniek exemplaar, unieke kleuren en unieke energie’. De URBANITE hoofdtelefoons bieden volgens de fabrikant onderweg een intens club-geluid. Luisteraars kunnen genieten van een rijke bas terwijl Sennheiser’s audio-expertise zorgt voor uitstekende helderheid door het gehele frequentiebereik. De zachte oorkussens van de hoofdtelefoons blokkeren externe geluiden en bieden veel comfort, zelfs tijdens langdurig gebruik.

Gerelateerde berichten

AKG K545

IFA 2013: nieuwe hoofdtelefoons van AKG

AKG zet de toon op het gebied van design en innovatie met de introductie van drie nieuwe hoofdtelefoons op de IFA. De uitdrukking ?klein maar fijn? is op het lijf geschreven van de AKG K323 XS in-ear hoofdtelefoon, één van de kleinste en lichtste hoofdtelefoons ter wereld.

Ultrasone Edition 8 ldt

Ultrasone AG, de Duitse hoofdtelefoon fabrikant, introduceert de meest luxe editie van de Edition 8 hoofdtelefoon ? De Edition 8 Limited. Deze bijzondere editie is gebaseerd op de originele Edition 8 en richt zich op de meest veeleisende hoofdtelefoon liefhebber met gevoel voor geluids- en bouwkwaliteit. Gezien de beperkte productie van 888 stuks wereldwijd zal […]

Geef een reactie