web analytics

Raumfeld luidsprekers geïntegreerd met Google Cast

Teufel Raumfeld speakers na firmware-update klaar voor Google Cast

Teufel Raumfeld laat weten dat via een firmware-update alle speakers van dit merk in combinatie met Google Cast voor Audio zijn te gebruiken.

Na de installatie van een gratis firmware-update zijn alle huidige Teufel Raumfeld-producten met Google Cast voor audio compatibel. Gebruikers krijgen daarmee toegang tot meer dan 100 muziek-apps waaronder Google Play Music, Spotify, Deezer, TuneIn, Qobuz, SoundCloud, Juke en Tidal. Cast-apps voor iOS en Android zijn beschikbaar voor alle systemen. U kunt onder meer rechtstreeks streamen van muziek vanaf pc’s, Mac’s en Linux-systemen met de Chromebrowser. Ook is het mogelijk om eenvoudig over te schakelen tussen geluidsreproductie op de koptelefoon en luidsprekers. Verder ontbreekt Multiroom-audio dankzij de keuze van willekeurige combinaties van luidsprekers als vanzelfsprekend niet.

Makkelijk Multiroom

De werking is heel eenvoudig: gebruikers tikken in hun streaming-app het Cast-pictogram aan en selecteren vervolgens een of meer Raumfeldluidsprekers. De muziek wordt dan direct uit de draadloze luidspreker(s) weergegeven. In de door Google aangeboden app Google Home kunnen alle luidsprekers worden beheerd en in groepen onderverdeeld. Luidsprekers kunnen aan net zoveel groepen worden toegewezen als de gebruiker wenst. Het is ook mogelijk om de luidsprekers van Raumfeld te combineren met andere apparaten met Cast-ondersteuning. Daarmee ontstaat een flexibel en – desgewenst – eenvoudig uitbreidbaar systeem.

Gerelateerde berichten

Bowers & Wilkins lanceert CM10

De CM10 is het nieuwe vlaggenschip uit de CM Serie. Hij is voorzien van een geheel nieuw ontworpen tweeter-on-top, een ontkoppelde FST midrange en drie bass-drivers voor adembenemende prestaties die een nieuw hoogtepunt in de CM Serie vertegenwoordigen. De speaker is verkrijgbaar in vier fraaie kleuren.

Geef een reactie