Nieuwe Amadeus Philarmonia speakers

De Amadeus Philarmonia speakers

Oorspronkelijk ontworpen als monitor voor de studio’s van het Philharmonie de Paris zijn de Amadeus Philarmonia speakers nu ook voor thuis beschikbaar.

Als u het uiterlijk van de nieuwe Amadeus Philarmonia luidsprekers oogstrelend of ten minste bijzonder vindt, dan is dat niet heel vreemd. Ze zijn namelijk ontworpen door Jean Nouvel. Hij is een gerenommeerd architect die z’n sporen inmiddels verdiend heeft. En dat verklaart het design van de speakers. De gebogen constructie is opgebouwd uit 547 lagen houtfineer wat tot een bijzonder soldide en indrukwekkend geheel leidt. Ze worden voor het eerst op de komende CES in Las Vegas getoond. Tegelijkertijd kondigt Amadeus de uitbreiding van de serie aan, waarbij keuze is uit voetstukken van 85 en 105 cm. Mocht dat niet naar wens zijn, dan kunt u ook een op maat gemaakt voetstuk laten maken.

Actief

In het voetstuk bevindt zich een versterker plus bijbehorende 64-bit dsp. Deze wordt ingezet voor het beheren van de systeemparameters. Denk hierbij aan een equalizer, aanpassen van de timing tussen twee speakers en thermische beveiliging van de drivers. Ze zijn te koop, maar de prijs wordt niet vermeld…

2 reacties

  1. Hahahahah dit neem je toch niet meer serieus, ik snap steeds beter waarom de Hifi wereld op sterven na dood is, 40K voor een paar speakertjes hahaahaha geweldig, wat voor drugs gebruiken deze mensen?

Geef een antwoord