web analytics

Beyerdynamic Xelento Remote high-end oordopjes

De Beyerdynamic Xelento Remote in-ears

Ook vaak onderweg zijnde audioliefhebbers kunnen met deze Xelento Remote in-ears van Beyerdynamic overal genieten van uitstekend geluid.

De Beyerdynamic Xelento Remote in-ears ogen onschuldig, maar zijn dat zeker niet. Het zijn high-end oordopjes, wat overigens ook al blijkt uit het prijskaartje: €999. Daarvoor krijgt u dopjes die voorzien zijn van de nieuw door Beyerdynamic ontwikkelde Tesla-drivers. Deze zorgen voor een krachtige en precieze bas, waarbij natuurlijk de hoge tonen ook niet zijn vergeten. Dan zijn er nog de kabels. Met name bij in-ears zijn die natuurlijk erg aan buigen, rollen en meer onderhevig. Daarom heeft de fabrikant naar eigen zeggen een kabel ontwikkeld die 40.000 buigtesten heeft doorstaan. Het snoertje bestaat uit een verzilverde kabel met een kevlar mantel. De kabels zijn middels een plug verbonden met de oordopjes zelf.

Flexibel

Er zijn zeven anatomisch gevormde oordopjes meegeleverd in verschillende grootten. Het moet dus wel heel vreemd lopen als u geen passend exemplaar aantreft. Ook vindt u nog drie dopjes van ‘kneedschuim’ in de verpakking. Een afstandsbediening en handsfree-optie maken de Xelento Remote compleet. Aardig detail is dat de in-ears met de hand gemaakt worden. Ze zijn – waarschijnlijk – vanaf eind februari volgend jaar leverbaar en u kunt ze alhier bestellen. U krijgt er meteen een mooi bewaare-tui bij.

Gerelateerde berichten

Win een Purecable nanoHQ

Dat bekabeling een hoorbaar verschil brengt is voor ons geen geheim. Elke schakel in een set zorgt voor een hoorbare verandering. WIlt u dat zelf eens ervaren? Of bent u toe aan een upgrade? Dan is dit uw kans, want we mogen van Purecable de NanoHQ weggeven. Een setje van 2,5 meter (per kant) en […]

Geef een reactie