web analytics

Anthony Gallo speakers bij Monitor Audio Nederland

Anthony Gallo speakers zijn voortaan ondergebracht bij Monitor Audio Nederland

Met ingang van december 2016 is Monitor Audio Nederland de importeur van de bijzondere Anthony Gallo Acoustics luidsprekers.

Het Schotse REVO deed al ruim 15 jaar de Europese verkoop en marketing voor het Texaanse Anthony Gallo Acoustics. De eigenaars van Anthony Gallo besloten onlangs echter het merk helemaal te verkopen aan REVO. De bedoeling van deze actie was de kwaliteit en de blijvende groei van hun merk in de toekomst te waarborgen. In Nederland zal dat merk daarom door de REVO-importeur Monitor Audio Nederland geleverd worden. REVO heeft in goede samenwerking met en met instemming van de bestaande importeur (Hifi Matters Rijswijk) deze overgang geregeld.

Bijzonder

De Anthony Gallo-luidsprekers zijn nogal ‘anders’ dan de anderen. Anders qua uiterlijk, zoals de bolvorm en de zeer compacte behuizing van staal. Maar ook anders qua gebruikte technologieën. Denk hierbij aan de unieke CDT-hoogeenheid en het ‘geen’-wisselfilter. Met als enkel doel een zo transparant mogelijke en pure weergave, te vergelijken met die van een elektrostatische luidspreker. Tegelijkertijd produceren ze een zeer breed geluidsveld. Tenslotte zijn de prijzen ook ‘anders’, want voor de kwaliteit verhoudingsgewijs zeer laag. De Anthony Gallo Acoustics luidsprekers zijn vanaf januari 2017 leverbaar in zwart, wit en rvs. De verkoopprijzen lopen van €180 (Gallo Micro) tot €750 (Gallo TR3-D).

Gerelateerde berichten

Manger terug naar Nederland

Van Audio Ingang hebben we te horen gekregen dat het Duitse luidsprekermerk Manger weer naar Nederland komt. De opmerkelijke speakers waren even verkrijgbaar in ons kikkerlandje, maar waren tot nu alles nog via het wereldwijde web te bestellen. Daar brengen de jongens uit Zevenbergen dus weer verandering in. 

1 reactie

  1. Het hoog en midden zal wel goed zijn, maar wat is goed? En wat doet het laag. Ik heb nu een paar Marting logan vista’s. Is de AG een vergelijkbare speaker? Het prijsverschil lijkt mij wel erg groot om haalbaar of vergelijkbaar te zijn.

Geef een reactie