Anthony Gallo speakers bij Monitor Audio Nederland

Anthony Gallo speakers zijn voortaan ondergebracht bij Monitor Audio Nederland

Met ingang van december 2016 is Monitor Audio Nederland de importeur van de bijzondere Anthony Gallo Acoustics luidsprekers.

Het Schotse REVO deed al ruim 15 jaar de Europese verkoop en marketing voor het Texaanse Anthony Gallo Acoustics. De eigenaars van Anthony Gallo besloten onlangs echter het merk helemaal te verkopen aan REVO. De bedoeling van deze actie was de kwaliteit en de blijvende groei van hun merk in de toekomst te waarborgen. In Nederland zal dat merk daarom door de REVO-importeur Monitor Audio Nederland geleverd worden. REVO heeft in goede samenwerking met en met instemming van de bestaande importeur (Hifi Matters Rijswijk) deze overgang geregeld.

Bijzonder

De Anthony Gallo-luidsprekers zijn nogal ‘anders’ dan de anderen. Anders qua uiterlijk, zoals de bolvorm en de zeer compacte behuizing van staal. Maar ook anders qua gebruikte technologieën. Denk hierbij aan de unieke CDT-hoogeenheid en het ‘geen’-wisselfilter. Met als enkel doel een zo transparant mogelijke en pure weergave, te vergelijken met die van een elektrostatische luidspreker. Tegelijkertijd produceren ze een zeer breed geluidsveld. Tenslotte zijn de prijzen ook ‘anders’, want voor de kwaliteit verhoudingsgewijs zeer laag. De Anthony Gallo Acoustics luidsprekers zijn vanaf januari 2017 leverbaar in zwart, wit en rvs. De verkoopprijzen lopen van €180 (Gallo Micro) tot €750 (Gallo TR3-D).

Gerelateerde berichten

Parov Stelar The Princess

Review Parov Stelar – The Princess

Het is een waanzinnige fusie van stijlen. Een beetje hip-hop, een vleugje klassiek en samples van akoestische instrumenten met allerhande vocalen. Zonder meer één van de meest verfrissende ontdekkingen van de laatste tijd. De artiest? Parov Stelar. Een Pseudoniem voor Marcus Füreder. Wij hebben zijn laatste dubbel-cd beluisterd: The Princess. 

AVM CD8

AVM komt met high-end cd-speler: OVATION CD8

De OVATION CD8 cd-speler van AVM is in drie uitvoeringen beschikbaar. Muziekliefhebbers hebben keuze uit een cd-speler met alleen digitale uitgangen of een cd-speler/DAC met een solid-state lijntrap. Daarnaast is het apparaat ook als cd-speler/DAC te koop met een buizen lijntrap te koop.

1 reactie

  1. Het hoog en midden zal wel goed zijn, maar wat is goed? En wat doet het laag. Ik heb nu een paar Marting logan vista’s. Is de AG een vergelijkbare speaker? Het prijsverschil lijkt mij wel erg groot om haalbaar of vergelijkbaar te zijn.

Geef een reactie