Rega en Totem show bij Bender Hifi

U kunt onder meer de introductie van de Totem Sky Monitor verwachten tijdens de Bender Hifi audio show.

Bent u gek op shows, reserveer dan alvast komend weekend voor de Bender Hifi audio show rondom de merken Rega en Totem.

Zaterdag 26 en zondag 27 november beleeft u tijdens de Bender Hifi audio show onder meer de introductie van de nieuwe Totem Sky Monitor speakers. Verder staat er een workshop rondom de nieuwe Rega Planar 1, Planar 2 en Planar 3 platenspelers op het programma. Interessant is het om de verschillen tussen de drie typen zelf eens te beluisteren.

Demo’s

Naast de workshop en introductie staan er ook demonstraties gepland. Bijvoorbeeld die van de Rega Osiris versterker met Isis cd-speler. Of de RP-10 draaitafel met een Aphelion MC element. De volledige lijn van Rega en Totem is aanwezig en wordt in wisselende samenstellingen gedemonstreerd. U kunt zaterdag 26 november van 10.00 uur tot 17.00 uur terecht bij Bender. Of op zondag 27 november, maar dan van 12.00 uur tot 17.00 uur. U vindt Bender Hifi aan de Steenstraat 54 te Arnhem, of online.

1 reactie

Geef een antwoord