web analytics

Gracioso 2.0 speakers uit Slovenië in gelimiteerde oplage

De Gracioso 2.0 LE speakers van Acoustic Preference

De speakers van het Sloveense Acoustic Preference zijn zonder meer bijzonder te noemen, zo ook de Gracioso 2.0 LE’s.

Dat Slovenië om de hoek van Italië ligt is wellicht af te leiden uit de Gracioso 2.0 speakers van Acoustic Preference. Het gracueuze ontwerp doet niet onder voor raszuivere Italiaanse designs. Als u op zoek bent naar iets bijzonders om het interieur mee te verrijken, dan is alleen daarom deze speakerset al aanbevelenswaardig. Zeker als u kiest voor de op slechts 99 stuks gelimiteerde versie.

Specificaties

Het frequentiebereik van de Gracioso’s loopt volgens de fabrikant van 37 Hz tot 35 kHz. Het betreft een 3-driver tweeweg speaker systeem met naar beneden gerichte baspijp. Ze kunnen met maximaal 150 Watt vermogen aangestuurd worden. De gelimiteerde versie verhoogt de efficiëntie ten opzichte van de ‘reguliere’ Gracioso met 2 dB. Verder wordt intern zilveren bekabeling gebruikt, staan ze op keramische voeten en krijgt u er een kit met was bij voor onderhoud. De Limited Edition verwisselt voor €14.990 per paar van eigenaar. Kiest u voor een regulier paar speakers van hetzelfde type, dan betaalt u €11.490.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio Minx Air 200 en 100

*Update* Minx Air van Cambridge Audio nu leverbaar

NIEUWS – De Cambridge Audio Minx Air hebben we al eerder gespot. De Air 100 en Air 200 kunnen elk moment leverbaar worden, dus een goed moment om alvast nader kennis te maken. Zo doet bijvoorbeeld de aanduiding ‘Air’ vermoeden dat deze portable speaker alleen Airplay ondersteunt, maar de Minx Air biedt gelukkig meer.

Geef een reactie