web analytics

Cary Audio AiOS, een alles-in-één mediaspeler

De Cary Audio AiOS

De AiOS van Cary Audio is een slimme mediaspeler met ingebouwde 150 Watt klasse AB eindversterker. Inclusief streamingmogelijkheden en Bluetooth.

Lang niet iedere audioliefhebber zit te wachten op een hele stapel losse componenten. Voor die groep is een all-in-one zoals de nieuwe Cary Audio AiOS een interessante keuze. Ten eerste is dit een mediaspeler die via het (thuis)netwerk middels DLNA/UPnP en (of) SMB media afspeelt van bijvoorbeeld een NAS. Zowel ethernet als Wifi zijn beschikbaar voor een flexibele koppeling. Is het apparaat eenmaal verbonden met een netwerk, dan zijn niet alleen lokale bestanden beschikbaar. Ook online muziekdiensten als Spotify, Tidal en internetradio zijn dan beschikbaar. Offline werkt de speler eveneens prima dankzij ondersteuning voor USB-sticks of USB-harddisks en Bluetooth. Ook is gedacht aan een SD-kaartlezer.

Versterker

Samen met de speler is in de in diverse kleuren leverbare behuizing ook een klasse AB eindversterker ingebouwd. Voor de liefhebbers zijn de kleur van knoppen-achtergrondverlichting en het LCD-display naar smaak aan te passen. Hierbij kan gekozen worden uit zes presets, of u mengt zelf een mooi kleurtje. De AiOS kan vanaf nu vooraf besteld worden voor een prijs van $2995.

Gerelateerde berichten

Denon DBT-3313-UD

Denon lanceert DBT-3313UD blu-ray speler

NIEUWS – Wederom nieuws van Denon! Deze keer een nieuwe hoge middensegment blu-ray speler: de DBT-3313UD. (Begrijpt u de typenummers nog?). Een blu-ray speler met talloze features. Onder meer ondersteuning voor alle formaten: sacd, dvd, blu-ray en cd. En natuurlijk Denonlink… en 3D, dubbele hdmi-outputs… etc. De prijs: 1099 euro.

2 reacties

  1. Voor peanuts een prima installatie. Het is niet High End maar we kunnen niet allemaal de hoofdprijs betalen. Ik ga deze iedereen op attenderen die het niet breed hebben.

Geef een reactie