web analytics

Wilson Audio werkt aan de WAMM Master Chronosonic

De in ontwikkeling zijnde WAMM Master Chronosonic van Wilson Audio

Heel langzaam aan beginnen er foto’s van een nieuwe ‘monsterlijke’ speaker van Wilson Audio te verschijnen: de WAMM Master Chronosonic.

Wilson Audio is een Amerikaanse luidsprekerfabrikant die z’n sporen op het gebied van high-end wel verdiend heeft. En de ontwikkelingen naar de richting van een nieuwe ultieme speaker gaan natuurlijk gewoon door. Ontwerper Dave Wilson werkt bijvoorbeeld gestaag door aan zijn ‘magnum opus’ in de vorm van de indrukwekkende WAMM Master Chronosonic. Heel in de verte lijkt deze speaker qua vormgeving wel een beetje op de speakerzuilen die u bij live concerten naast het podium ziet hangen. En hoewel dit exemplaar natuurlijk flink kleiner is, blijft het een joekel.

Afwachten

Specificaties ontbreken vooralsnog en wanneer deze WAMM leverbaar wordt is nog niet bekend. Goedkoop zal het allemaal zeker niet worden, maar we gokken dat het een ‘must have’ is voor de Ware Audioliefhebber. Al was het maar om simpelweg gewoon ergens een keer naar te luisteren. Houd de Facebookpagina van Wilson Audio in de gaten, daar ‘lekt’ nog wel eens een afbeelding van de speaker in ontwikkeling.

Gerelateerde berichten

Synology DS414slim

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

Geef een reactie