web analytics

Oppo HA-2SE, portable DAC en hoofdtelefoonversterker

De Oppo HA-2SE

Voor audiofielen die ook onderweg van uitstekend geluid willen genieten is een externe DAC-hoofdtelefoonversterker als deze Oppo HA-2SE onontbeerlijk.

Hoewel de ‘betere’ smartphone best een aardig geluid voortbrengt is het veelal nog lang geen high-end. De Oppo HA-2SE is een slank ogend en compact apparaatje met in het inwendige een DAC gebaseerd op de ES9028Q2M. Dat is de beste Sabre uit de deze chipserie van ESS. Tevens is voorzien in een klasse AB-versterker en een stevige 3000 mAh accu. Daarmee is het niet alleen een DAC-versterker maar ook een capabele powerbank waarmee u mobiele apparaten onderweg kunt bijtanken. De HA-2SE zelf is voorzien van een gepatenteerde snellaadtechniek: in slechts een half uurtje is de accu vol.

Lightning

De HA-2SE is voorzien van een ‘Made for iPhone’-markering, meegeleverd wordt een Lightningkabel. Zo kunt u vanaf een iPhone, iPad of iPod Touch na koppeling hi-res muziek afspelen. Om precies te zijn tot en met 384 kHz / 32 bit PCM en (of) tot en met DSD256. Geen ramp overigens als u geen i-apparaat in huis hebt, want de DAC-versterker kan ook prima samenwerken met een scala aan Android-apparaten en natuurlijk de pc of een notebook. Het apparaat kost $299 dollar.

Gerelateerde berichten

Zodiac Platinum

X-fi 2013: demonstratie Zodiac Platinum DAC

De X-fi High End Audio Show 2013 in Veldhoven wordt een interessante editie. De nieuwste toevoeging aan het programma maakt ons erg nieuwsgierig: Antelope Audio en Amphion gaan demonstreren met de nieuwe Zodiac Platinum DSD DA-converter met externe Voltikus-voeding.

Geef een reactie