Luidsprekerfabrikant Hepta verhuisd naar Westzaan

U vindt Hepta voortaan in Westzaan

De Nederlandse luidsprekerfabrikant Hepta is verhuisd naar Westzaan, alwaar u in een mooi pand kunt genieten van het bedrijfsaanbod.

Hepta begon in 1955 aan de Amsterdamse Prinsengracht. De in 2006 overleden oprichter en ontwerper Chris Rutgers ontwierp bij leven een hele serie bijzondere luidsprekers die audioliefhebbers tot watertanden verleidde. Na 21 jaar vertrok het bedrijf uit de hoofdstad en vestigde zich voor de volgende 21 jaar in Zaandam. Gevolgd door 6 jaar Wormerveer is het nu de beurt aan Westzaan.

Uitbreiding

Het nieuwe bedrijfspand biedt meer ruimte. Behalve dat er nog altijd hifi luidsprekers gebouwd worden, is er een atelier-ruimte bijgekomen met een aanbod in traditionele analoge en digitale audio-apparatuur en alles daaromheen. Ook zijn multiroom en streaming-audio vertegenwoordigd en bestaat nu de mogelijkheid een op maat gemaakt meubel te laten ontwerpen en fabriceren. Verder is Hepta dealer geworden van een aantal merken. Bezoek is – geheel vrijblijvend – op afspraak mogelijk. De contactgegevens:

Hepta Design Audio, Zeilenmakersstraat 1B, 1551 AA Westzaan

Telefoon overdag: 06-23387155, e-mail: [email protected], website alhier.

 

Gerelateerde berichten

Viertron distributeur van Pro Control

NIEUWS – Universele afstandsbedieningen: een ‘God Bless’. Wij denken direct aan Harmony, maar er zijn meer smaken. Viertron heeft vanaf nu het distributeursschap van Pro Control. Het merk Pro Control maakt producten voor op afstand bedienbare apparaten in en om huis.

winkelwagentje webwinkel

Omzet webwinkels groeit met ruim 8%

De omzet van de online shopping-markt is in de eerste zes maanden van 2013 gestegen naar ? 5 miljard. Dat is een stijging van ruim 8% ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Ondanks de aanhoudende recessie en een lage koopbereidheid bij consumenten blijft de online markt groeien, hoewel de groei iets afvlakt vergeleken met […]

1 reactie

Geef een reactie