Elac neemt elektronicamerk Audio Alchemy over

Audio Alchemy is overgenomen door Elac

Het is altijd weer interessant om te zien wat er zoal gaande is aan overnames en vrijages in audioland, deze keer is Audio Alchemy aan de beurt. Zij worden overgenomen door Elac.

Elac heeft bekend gemaakt dat ze het Amerikaanse elektronicamerk Audio Alchemy heeft overgenomen. De audiofabrikant zal de marketing en sales vanuit het hoofdkantoor in het Duitse Kiel op zich gaan nemen. Audio Alchemy oprichter Peter Madnick en zijn ontwerpteam werken inmiddels aan nieuwe én aangepaste producten. Deze gaan samen de Elac Alchemy-serie vormen. Meer hierover zal tijdens de CES in januari 2017 bekend gemaakt worden.

Tracks erbij voor de Discovery

Dat het doorlezen van een ‘saai’ overnamebericht de moeite loont blijkt nu. Want naast het feit dat de overname bekend werd gemaakt, is terloops een ander heuglijk feit bekend gemaakt. Dankzij een reguliere firmware-update van Roon Essentials kunnen gebruikers van de Discovery voortaan uit 30.000 tracks kiezen. Keuze genoeg, zouden we zeggen.

Gerelateerde berichten

Restyle Netflix

Nieuw sausje voor Netflix

Netflix maakt op zijn website bekend dat het bedrijf de apps voor gameconsoles, smart-tv’s, settopboxen en blu-ray-spelers radicaal gaat omgooien. Binnen nu en twee weken zijn de wijzigingen zichtbaar voor leden met geschikte apparatuur. Bij het ontwikkelen van het nieuwe design hebben de makers er rekening mee gehouden dat leden steeds grotere schermen gebruiken. In de interface is […]

Alpha Audio in Computer!Totaal

Alpha Audio heeft onlangs zijn medewerking verleend aan Computer!Totaal. In het juli/augustus-nummer van dit bekende ICT-tijdschrift staat een uitgebreid verhaal van acht pagina’s over high-res muziekbestanden. De redactie van het blad heeft voor dit artikel de hulp ingeschakeld van Alpha Audio-eigenaar Jaap Veenstra.

Geef een reactie