ELAC Element Series EA101EQ-G geïntegreerde versterker

De nog dit jaar te verschijnen ELAC EA101EQ-G

ELAC heeft de Element Series EA101EQ-G aangekondigd, een geïntegreerde DSP-gestuurde versterker met een vermogen van 2 x 80 Watt.

Hoewel ooit begonnen als luidsprekerfabrikant beschikt ELAC inmiddels ook over de andere noodzakelijke onderdelen in de geluidsketen. Naast een mediaspeler staat nu ook een nieuwe versterker met de naam Element Series EA101EQ-G op springen. Het betreft een door ELAC ontwikkelde BASH (Bridged Amplifier Switching Hybrid) versterker met een uitgangsvermogen van 2 x 80 Watt.

Slim

De nieuwe versterker is als ‘slim’ te beschouwen; zo beschikt hij over mogelijkheden om zich aan te passen aan de akoestiek van de luisterruimte. Ook stelt u er eenvoudig de balans tussen luidsprekers en subwoofer mee in. Deze beide technieken moeten ervoor zorgen dat het geproduceerde geluid onder alle omstandigheden optimaal klinkt. Praktisch is de mogelijkheid tot bediening via een app. De EA101EQ-G moet nog dit jaar in de verkoop gaan, een prijs is nog niet bekend.

Geef een antwoord