web analytics

Cabasse presenteert nieuwe La Sphère

Een nieuwe versie van de Cabasse La Sphère staat op springen

Voor liefhebbers van designspeakers is de La Sphère van Cabasse een hebbeding van jewelste. Op de Indulgence Show in Londen wordt de nieuwste versie gepresenteerd.

De Cabasse La Sphère springt er zonder meer uit qua design. Maar ook qua techiek is het iets bijzonders. Een 70 cm bolvormige speakerbehuizing op een gedraaide voet bevat een woofer en drieweg TCA-driverset. Dat laatste staat voor Tri Coaxial Aramide, mocht u behoefte hebben aan een verklaring. De speaker wordt aangestuurd via een versterker met ingebouwde DSP. Deze regelt op een actieve manier de crossovers en de timing van de diverse drivers in de bol.

Indulgence Show

De La Sphère wordt aangestuurd via de meegeleverde versterkers, deze zorgen voor een totaal vermogen van 4800 Watt. Een set kost u 125.000 Britse Ponden. Mocht u alvorens aanschaf eerst een willen luisteren dan kan dat. Van 14 tot en met 16 oktober vindt in Londen namelijk de The Indulgence Show plaats, waar heel veel moois te beleven valt voor audioliefhebbers. Zonder meer de moeite waard om daar een bezoekje aan te brengen lijkt ons.

Gerelateerde berichten

De Porsche 911 soundbar is weer eens wat anders

Porsche 911 soundbar

Men neme een demper en dubbele uitlaat van een Porsche 911 en combineert deze met een 200 Watt versterker. Het resultaat: een wel heel apart ogende soundbar die over alle gewenste connectiviteit beschikt.

Geef een reactie