Bender hifi verzorgt luistershow KEF en Hegel

Kom luisteren bij Bender hifi

Altijd leuk en interessant: een luistershow rondom KEF en Hegel bij Bender Hifi. Luisteren naar allerlei moois kan op 29 en 30 oktober, de thee staat klaar!

Zaterdag 29 en zondag 30 oktober van 12.00-17.00 verzorgt Bender hifi Bender hifi weer een luistershow. Deze wordt samen met Joost van de Bosch van GP Acoustics georganiseerd. Op de genoemde dagen staan de merken KEF en Hegel centraal. Volgens Bender is de KEF Blade2 een kunststuk, zowel klankmatig als om te zien. U kunt zelf komen luisteren hoe deze luidsprekers klinken in combinatie met de P20 voorversterker, de H20 eindversterker, de nieuwe HD30 DAC en Mohican cd speler van Hegel. De HD30 DAC heeft dit jaar een Eisa award gekregen. De overige KEF en Hegel producten zijn uiteraard ook in de winkel te bewonderen.

Op weg

U kunt vrijblijvend komen luisteren onder het genot van een kop koffie of thee. Het adres om in het navigatiesysteem te tikken is: Steenstraat 54 te Arnhem. Prettige bijkomstigheid van een show in een winkel is dat u ook meteen andere KEF en Hegel-producten kunt bekijken.

Gerelateerde berichten

Bowers & Wilkins P3

Bowers & Wilkins lanceert de P3-hoofdtelefoon

NIEUWS – Bij Bowers & Wilkins hebben ze de vaart met betrekking tot het ontwikkelen en uitbrengen van hoofdtelefoons er goed in zitten. Na de P5 en C5 wordt het assortiment breder getrokken met de P3. De nadruk ligt – zoals we van B&W gewend zijn – op een goede weergave, gecombineerd met een fraai […]

Nocs NS2 Air Monitors

Airplay speakers van NOCS

NIEUWS – Het Zweedse merk NOCS timmert aan de digitale weg met de NS2 Air Monitors; een compact setje actieve speakers. Vooral leuk voor wie wel van een opvallend kleurtje houdt en dat draadloos middels AirPlay wil combineren met een Mac, PC (iTunes), iPod Touch, iPhone en/of iPad.

3 reacties

Geef een reactie