ATC kondigt nieuwe P2 eindversterker aan

De ATC P2 eindversterker

ATC brengt een nieuwe eindversterker met een continu (maximaal) vermogen van 300 Watt per kanaal aan: de P2 in dual-mono opzet.

De gloednieuwe ATC P2 levert een continu vermogen 300 Watt per kanaal in 8 Ohm. Dat is tweemaal het vermogen van de kleinere broer P1. ATC laat weten dat deze versterker geschikt is om zelfs de lastigste luidsprekers aan te sturen. Onder alle omstandigheden, met een bandbreedte van maar liefst 400kHz en bij een uiterst lage vervorming. Net als in de P1 past ATC een volledig gescheiden voeding toe wat een optimale kanaalscheiding over de gehele bandbreedte garandeert. Het zorgt er tevens voor dat het ene kanaal de prestatie van het andere nooit negatief kan beïnvloeden.

Klasse A/B

De P2 is een klasse A/B versterker die zowel over gebalanceerde als ongebalanceerde ingangen beschikt. In feite zijn het twee monoversterkers in één behuizing. De versterkers worden met de hand gebouwd in Engeland. U krijgt er maar liefst zes jaar garantie op. Aan de P2 hangt een prijskaartje van €3385 ex BTW. Meer informatie vindt u hier en hier.

1 reactie

  1. Inderdaad een hond hoort een veel hogere frequentie dan een mens. En ons gehoor wordt met het verstrijken van tijd slechter. Maar een versterker met deze bandbreedte klinkt veel beter dan die van 20kHz. Geen onzin maar wetenschappelijk bewezen. Hoop geld maar in deze klasse een schijntje.

Geef een antwoord