web analytics

Zesto Audio Andros Téssera phonoversterker

Zesto's Andros Téssera phono-voorversterker

De Andros Téssera van Zesto Audio is een bijzondere op buizen gebaseerde phono-voorversterker die met vier verschillende typen elementen overweg kan.

Als de Andros Téssera een inkjetprinter zou zijn, hadden we hier van een all-in-one kunnen spreken. Want deze phono-voorversterker van Zesto Audio kan overweg met vier (Téssera is vier in het Grieks) verschillende pick up-armen of draaitafels. De voorversterker is qua signaalpad volledig met buizen opgebouwd, u treft er geen halfgeleider in aan. De inwendige opbouw bestaat uit twee volledig gescheiden mono-units. U kunt zo zelfs één MM en één MC-cartridge combineren.

Instelbaar

Dankzij flexibele instelmogelijkheden kunt u bijvoorbeeld twaalf posities qua MC-belasting instellen. Het bewaren van instellingen – handig als u regelmatig verschillende armen inzet bijvoorbeeld – is eveneens een optie. Een viertal MC-massaschakelaars staan u bij in het geval van een vervelende aardlus. Volledig gebalanceerde uitgangen gebaseerd op door buizen aangestuurde trafo’s maken de Téssera compleet.

Gerelateerde berichten

Cambrige NP30 front

Cambridge Audio NP30 streaming audio speler

Streaming audio is op diverse manieren te realiseren. Het kan met usb-dacs, squeezeboxen met servers en met upnp-apparaten die vrijwel plug ?n play zijn. Kortom: het kan gemakkelijk of moeilijk. Cambridge Audio?s NP30 valt zonder twijfel in de categorie gemakkelijk. Is hij verder ook helemaal af?

SC_LX87

Pioneer zet nieuwe toplijn av-receivers neer

NIEUWS – De high-end specificaties vliegen ons om de oren als we het persbericht van Pioneer doorlezen: 4K, studiokwaliteit, Ultra HD, THX Ultra2 Plus en ga zo maar door. Het gaat dan ook om de nieuwe topmodellen van het bedrijf: de SC-LX87, SC-LX77 en SC-LX57. 

Geef een reactie