web analytics

Wifimedia organiseert demodag Lumin en Kii Audio

Wifimedia organiseert op 8 oktober een demodag met Lumin en Kii Audio

Op zaterdag 8 oktober aanstaande organiseert Wifimedia in samenwerking met Lumin en Kii Three Audio een streaming-event.

Wifimedia organiseert een interessante demodag. U kunt daar de alweer bijna een jaar geleden geïntroduceerde Kii Three luidspreker beluisteren. Een heel bijzondere luidspreker die volgens Wifimedia door iedereen erg goed is ontvangen. Het schijnt dat iedereen die deze luidspreker heeft beluisterd volledig verrast is door het indrukwekkende gedetailleerde geluid. Inmiddels is men bij Kii druk doende een volumebediening te ontwikkelen die zorgt voor nog meer gebruiksgemak en kwaliteit. Of dit alles klopt kunt u zelf nagaan op 8 oktober aan de Vossenstraat 3 in Arnhem. Daar zal Wim Wijers van Kii-Audio aanwezig zijn om een aantal demonstraties te geven en om uw vragen te beantwoorden.

Lumin

Ook aanwezig is Michiel Bouwens, productspecialist van Lumin. Wifimedia heeft de hifi-streamers van Lumin dit jaar toegevoegd aan het assortiment. Bob Zwanikken van Wifimedia: ‘Lumin is in de korte tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde vaste waarde binnen ons bedrijf. Een uitstekend bedienbaar product met een absolute hoge hifi-kwaliteit’. Er worden op 8 oktober in totaal drie demonstraties gegeven. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is reserveren zeer aanbevelenswaardig. Daarvoor kunt u dit formulier gebruiken.

Gerelateerde berichten

Buffalo DSD PacketVideo

NAS-systeem voor het afspelen van DSD-audio

Tijdens de afgelopen High-End in München toonde Buffalo een demo-opstelling voor het afspelen van DSD-audiobestanden via DLNA (Digital Living Network Alliance). Het systeem vloeit voort uit een partnership tussen Buffalo en PacketVideo Corporation, ontwikkelaar van de Twonky Media Server. Samen realiseren ze NAS-oplossing voor DLNA-compatible DSD-audiobestanden.

Abbey Road

Neem een virtueel kijkje in Abbey Road Studios

De Abbey Road Studios zijn wereldberoemd en normaliter voor het publiek gesloten. Dankzij Google kunt u evengoed een kijkje komen nemen. Het internetbedrijf heeft namelijk ruim 150 360-graden panoromafoto’s gemaakt, zodat u de drie hoofdstudio’s op uw pc of tablet van dichtbij kunt verkennen. 

Geef een reactie