Wifimedia organiseert demodag Lumin en Kii Audio

Wifimedia organiseert op 8 oktober een demodag met Lumin en Kii Audio

Op zaterdag 8 oktober aanstaande organiseert Wifimedia in samenwerking met Lumin en Kii Three Audio een streaming-event.

Wifimedia organiseert een interessante demodag. U kunt daar de alweer bijna een jaar geleden geïntroduceerde Kii Three luidspreker beluisteren. Een heel bijzondere luidspreker die volgens Wifimedia door iedereen erg goed is ontvangen. Het schijnt dat iedereen die deze luidspreker heeft beluisterd volledig verrast is door het indrukwekkende gedetailleerde geluid. Inmiddels is men bij Kii druk doende een volumebediening te ontwikkelen die zorgt voor nog meer gebruiksgemak en kwaliteit. Of dit alles klopt kunt u zelf nagaan op 8 oktober aan de Vossenstraat 3 in Arnhem. Daar zal Wim Wijers van Kii-Audio aanwezig zijn om een aantal demonstraties te geven en om uw vragen te beantwoorden.

Lumin

Ook aanwezig is Michiel Bouwens, productspecialist van Lumin. Wifimedia heeft de hifi-streamers van Lumin dit jaar toegevoegd aan het assortiment. Bob Zwanikken van Wifimedia: ‘Lumin is in de korte tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde vaste waarde binnen ons bedrijf. Een uitstekend bedienbaar product met een absolute hoge hifi-kwaliteit’. Er worden op 8 oktober in totaal drie demonstraties gegeven. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is reserveren zeer aanbevelenswaardig. Daarvoor kunt u dit formulier gebruiken.

Gerelateerde berichten

Akiko Audio verkoopt Aktyna-luidsprekervoetjes

Bij een set fraaie luidsprekers horen natuurlijk ook fatsoenlijke voetjes. Met normale viltjes of spikes belanden er via de vloer evengoed ongewenste trillingen in de luisterruimte. Akiko Audio maakt korte metten met dit probleem door sinds kort speciale Aktyna-voetjes aan te bieden. Hebt u het gevoel dat uw luidsprekers de luisterruimte vullen met een laag […]

Tidal

Tidal stelt nieuwe CEO Jeff Toig aan

Het rommelt achter de schermen bij Tidal. De lossless-streamingdienst is in acht maanden tijd al toe aan zijn derde directeur. Jeff Toig werkte in het verleden in het management van SoundCloud en heeft de taak om van Tidal een serieuze concurrent voor Spotify, Deezer en Apple Music te maken.

Geef een reactie