Sennheiser introduceert diverse nieuwe hoofdtelefoons

Een van de nieuwe Sennheiser hoofdtelefoons: de PXC 480

Sennheiser heeft een aantal nieuwe hoofdtelefoons voor zowel thuis als onderweg uitgebracht, voor elke situatie dus een passend exemplaar.

We beginnen met de PXC 480, een hoofdtelefoon die gemaakt is voor gebruik onderweg. Het betekent dat onder meer is voorzien in een actieve ruisonderdrukking in de vorm van het hybride NoiseGuard-systeem. Het betreft overigens een bekabelde koptelefoon, wat de geluidskwaliteit – zeker voor puristen – ten goede zal komen. Tegelijkertijd maakt het dat de ruisonderdrukker tot 50 uur op een volgeladen batterij z’n werk kan doen. En dat is meer dan genoeg voor zelfs de langste vluchten, inclusief overstappen. Handig is TalkThrough, hiermee kunt u – desgewenst – nog wel horen wat medereizigers onderweg tegen u zeggen zonder de PXC 480 af te zetten. De inline afstandsbediening en ingebouwde microfoon maken deze Sennheiser helemaal compleet.

Voor thuis

Ook nieuw zijn een aantal telgen uit de HD 500-serie voor thuisgebruik. Ten eerste zijn er drie open-back modellen: de HD 559, HD579 en het volgens Sennheiser voornaamste model in de vorm van de HD599. Deze laatstgenoemde is een premium hoofdtelefoon voor een ieder die – wederom volgens de fabrikant – op zoek is naar een ‘verfijnd geluid, design en kwaliteit’. De HD 579 staat eigenlijk direct onder de HD 599 en is interessant muziekliefhebbers die nu eens een net wat betere hoofdtelefoon wil aanschaffen die uitstijgt boven het maaiveld der gemiddelden. De HD 559 en HD 569 (het enige nieuwe gesloten type) zijn – zo meldt de hoofdtelefoonfabrikant – ‘de ideale keuze voor luisteraars die op zoek zijn naar een mix van prestatie en kwaliteit’. De HD 559 levert een diep basgeluid, terwijl de closed-back HD 569 een uitgebreide en duidelijke bas genereert’.

Gerelateerde berichten

Akiko Audio lanceert Powercord Purple Flame mkII

Met de Powercord Purple Flame mkII heeft het Limburgse bedrijf Akiko Audio een nieuwe voedingskabel in zijn assortiment. Volgens de eigenaren heeft de tweede versie van deze handgemaakte voedingskabel een open en ruimtelijke geluid, met een snelle timing en prettige weergave.

Review Chords – Looped State of Mind

Veelal gaat hip-hop over ‘bitches, guns, the Benjamins, grass”, en niet te vergeten dure auto’s. Dat is zonde, want de stijl leent zich prima voor kritische teksten en inzichten. Gelukkig zijn er ook artiesten die zinnige teksten schrijven en ook gebruik maken van mooie instrumenten om de beats te ondersteunen. Chords is er één van. 

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Impressie Mutec REF 10 klok

Impressie Mutec REF 10 klok