Metrum Acoustics op de X-Fi Audioshow 2016

De Metrum Acoustics Musette is een van de beursaanbiedingen

Liefhebbers van het merk Metrum Acoustics kunnen de komende X-Fi hun hart ophalen aan een groot assortiment DAC’s en koptelefoons waarmee de fabrikant acte de presence geeft.

Metrum heeft zich altijd sterk gemaakt voor het ‘non-oversamplingprincipe’ als het gaat om hun DAC’s. Het betekent dat ontwerpers echt alles uit de kast moeten trekken als het gaat om chipontwikkeling, want deze techniek is niet bepaald breed beschikbaar. Reguliere leveranciers van DAC-chips leveren vooral exemplaren waar oversampling wel is geïmplementeerd.

Speciale beursaanbieding

Dit jaar staat de fabrikant op de X-Fi met een grote hoeveelheid apparatuur in de Tuinzaal van de Koningshof in Veldhoven. Op 24 en 25 september kunt u daar een ‘ waanzinnig assortiment’ DAC’s en hoofdtelefoonversterkers bewonderen. Tegelijkertijd is er ook een speciale beursaanbieding. De Menuet verwisselt op de beurs voor €2995 van eigenaar en de Musette voor €995.

Gerelateerde berichten

Sony Xperia Z

Android-toestellen steeds groter

NIEUWS – Smartphone, tablet, phablet. Phablet? Ja, een soort ‘phone-tablet’. Oftewel: iets wat er tussenin hangt. De trend bij smartphones (en er is naast Apple maar één gigant: Android) is dat het steeds groter moet. Tot 6.1-inch zelfs. Dat is meer dan 15cm diagonaal!

Geef een reactie