web analytics

Levin Design tijdens de X-fi geïntroduceerd in Nederland

Levin Design wordt in Nederland geïntroduceerd op de X-fi

De X-fi is altijd wel goed voor wat primeurtjes, zoals bijvoorbeeld de introductie van Levin Design op de Nederlandse markt.

Frank en Kim Levin zijn de drijvende krachten achter het bedrijf Levin design. Frank Levin is de ontwerper en bedenker van Levin Design producten. Frank Levin heeft industriële vormgeving gestudeerd aan de universiteit van Wuppertal. In het verleden heeft Frank voor onder andere Philips, Siemens, Deutsche Bahn en Airbus ontworpen. Zijn vrouw Kim Levin doet de commerciële kant en marketing van Levin design. In het productassortiment treft u dan ook vooral – hoe kan het anders – mooi ontworpen spullen aan. Zoals bijvoorbeeld platenborstels in een uitvoering voor droog of nat reinigen. De natte variant is uitgevoerd met paardenhaar en de droge variant met Chinees geitenhaar. Los van de platenborstels zijn er ook naaldborstels van het merk verkrijgbaar, eveneens voorzien van Chinees geitenhaar. Wat de meegeleverde houder betreft kunt u kiezen uit diverse houtsoorten (zijn Moeras eiken, Wortelhout/Thuja, Karelische krullend Berken, Perenhout) en Aluminium.

Kabel

Dan is er nog de Levin Design ‘stekkerloze’ kabel. Elke kabel heeft normaal gesproken (bijvoorbeeld) twee RCA stekkers en zijn vaak gekrimpt of gesoldeerd. Dat zorgt voor een overgangsweerstand tussen kabel en apparatuur. Frank Levin heeft een stekker ontwikkeld waarin deze weerstand niet meer mee telt. De kabel loopt  namelijk door van apparaat naar apparaat. De Levin design kabels zijn gemaakt van hoogwaardig zilver en een klein percentage goud. Ze zijn als interconnect  verkrijgbaar, op aanvraag is er ook een phonokabel mogelijk. Alleen zal de SME uitvoering aan één kant nog een conventionele TAK stekker hebben. De kabels zijn in standaard uitvoering voorzien van ETI (Eichmann) Silver Bullet plugs, of met de stekkerloze plug.

Gerelateerde berichten

MInx Go black

Cambridge Audio on the go: Minx Go

NIEUWS – Cambridge Audio kennen we natuurlijk allemaal van receivers, dacs en andersoortige audio-apparatuur. Maar alles-in-één? Dat niet direct. Toch lanceren de Britten nu weer een nieuwe actieve speaker: de Minx Air Go. Een portable speaker met heel wat grunt.

Geef een reactie