web analytics

JRiver Media Center 22, nu ook voor Raspberry

JRiver Media Center is aanbeland bij versie 22

JRiver Media Center is aanbeland bij versie 22 en bevat flink wat interessante nieuwigheden. Er is onder meer een plekje voor de Raspberry Pi ingeruimd.

Samen met JRiver Media Center 22 is ook een nieuwe op de Raspberry Pi gebaseerde DLNA-renderer uitgebracht. Hiermee kunt u muziek eenvoudig streamen naar uw Pi, overal vanuit huis. Het bedrijf had al een aantal van deze JRiver ID’s in het assortiment, de Raspberry is daar nu bijgekomen. U kunt een ID bedienen via bijvoorbeeld uw smartphone. Door het toevoegen van lokale opslag (sommige modellen beschikken daar al over) kunnen de spelers ook prima stand-alone ingezet worden.

Nieuw

Nieuw in de ‘gewone’ desktopsoftware zijn onder meer de mogelijkheid om naast een mediabestand opgeslagen extra’s (afbeeldingen, pdf’s) te bekijken. Verder is de DLNA-server Audio Advanced DSP studio actief voor alle functies, inclusief wijzigingen in de samplefrequentie. De OSD tekstkleur kan naar smaak aangepast worden en diverse velden kunnen als linkbaar gemarkeerd worden.

Gerelateerde berichten

Sonos Multifamily

Sonos op termijn naar de beurs?

Het streamingmerk Sonos is geen onbekende op dit platform. Met een heus marketingoffensief – zie de recente TV-commercials en online advertenties – doet men er momenteel alles aan om de naamsbekendheid nog verder te vergroten. De voornaamste reden hiervoor is de sterk opkomende concurrentie, die op basis van prijs proberen marktaandeel af te snoepen. Sterk […]

Geef een reactie