Grimm Audio demonstreert nieuw referentiesysteem op X-fi

De LS1be is het nieuwe referentiesysteem van Grimm Audio

Grimm Audio zal op de X-Fi show haar nieuwe referentie weergavesysteem demonstreren: de LS1be, een digitaal gecontroleerde actieve luidspreker.

De LS1be brengt de veel geroemde kwaliteit van het LS1 systeem naar een nog hoger niveau. De eerste reacties op de High End show in Munchen waren unaniem: de LS1be “is a completely different animal”. En ook onze eigen Jaap Veenstra kreeg er klamme ogen van. De LS1be is voorzien van een nieuw ontwikkelde Beryllium tweeter voor minder vervorming en een groter frequentiebereik. De stereo subwoofers bevatten een uniek digitaal ‘motional feedback’ systeem. Met behulp van een bewegingssensor vermindert dat de vervorming in het laagbereik met maar liefst een factor 30. Het resultaat is een grote transparantie en totale controle, en tegelijk een open en vloeiend karakter.

Zelf beoordelen

Mocht u nog niet overtuigd zijn van de kwaliteiten van deze speaker, dan kunt u tijdens de komende X-fi zelf uw oordeel vellen. De mensen van Grimm Audio laten u graag horen wat ze als nieuwe referentie beschouwen. U kunt terecht voor een sessie in kamer 22 tijdens de X-Fi show in de Koningshof in Veldhoven op 24 en 25 september.

Gerelateerde berichten

Logo Detailhandel Nederland

Oneerlijke concurrentie webwinkels?

Webshops die goederen op industrieterreinen fysiek aan consumenten verkopen, tijdelijke verkooppunten vanuit hotels of partycentra en groothandels die aan particulieren verkopen. Dit zijn voorbeelden van meldingen van oneerlijke concurrentie die bij het Informatiepunt Oneerlijke Concurrentie van Detailhandel Nederland binnenkomen. 

Gogbot 2013

Gogbot: seks, technologie en dubstep

De ChristenUnie heeft al geroepen dat de subsidie moet worden stopgezet, maar voor de liefhebbers zal dat alleen maar een aanbeveling zijn om te gaan kijken. Komende week maakt het multimediafestival Gogbot Enschede weer onveilig. Het thema van deze editie is de relatie tussen seks en technologie.

1 reactie

Geef een reactie