Grado Statement Series GS2000e open hoofdtelefoon

De nieuwe Grado Statement Series GS2000e

Grado is een klinkende naam als het gaat om hoofdtelefoons en de nieuwe Statement Series GS2000e is dan ook weer veelbelovend.

Het aardige van Grado hoofdtelefoons is dat ze een eigen karakteristiek geluid hebben. Ze klinken daardoor minder neutraal als andere merken, maar daar moet u natuurlijk wel van houden. In ieder geval zijn critici het wel eens over de detaillering die Grado’s laten horen. Er zijn meer dan genoeg ronkende reviews te vinden over koptelefoons van dit Amerikaanse merk, waaronder op onze eigen site. De Statement Series GS2000e valt in de wat hogere prijsklasse, met een aanschafprijs van $1395 dollar. Maar daar staat ook best wat tegenover.

Open

Het betreft een open dynamische koptelefoon met een impedantie van 32 Ohm, waardoor u er alle kanten qua aansturing mee op kunt. Het frequentiebereik loopt van 4 Hz tot en met 51 kHz. Standaard is voorzien in een 3,5 mm jackplug; een verloopstukje naar 6,3 mm is meegeleverd. Op aanvraag is ook een variant met 4-pins XLR-connector leverbaar.

Gerelateerde berichten

Arjan Peeters

Winnaar HEOS touch & try bekend!

Alpha Audio heeft in samenspraak met HEOS een winnaar getrokken van de Touch en Try. Het was een erg lastige keuze, want alle drie de reviewers hebben overduidelijk veel tijd en energie gestoken in de reviews. Maar na lang wikken en wegen mag Arjan Peeters de complete set thuis houden!

Geef een reactie