web analytics

Bowers & Wilkins P7 Wireless draadloze hoofdtelefoon

De Bowers & Wilkins P7 Wireless

De Bowers & Wilkins P7 Wireless is een gloednieuwe Bluetooth-hoofdtelefoon met interessante specificaties, vanzelfsprekend ontbreekt aptX niet.

De P7 Wireless oogt in ieder geval al ‘hifi’, en volgens de fabrikant moet het met de geluidskwaliteit ook dik in orde zijn: ‘De P7 Wireless bouwt voort op het succes van zowel de originele P7 als de prijswinnende P5 Wireless. Dankzij de akoestische verbeteringen in de originele driver units van de P7, zijn de audioprestaties van de P7 Wireless een ware openbaring: de bas is nog strakker, het stemgeluid nog beter gedefinieerd en er is een geweldig gevoel van ruimte, balans en helderheid over het gehele frequentiebereik’, aldus B&W.

Lang luisteren

De ingebouwde batterij is – eenmaal volgeladen – goed voor zo’n 17 uur luisterplezier. Mocht die accu trouwens eens leegraken, dan kan er ook via een kabelverbinding geluisterd worden. Praktisch is het feit dat de P7 Wireless opvouwbaar is, daardoor neemt u hem eenvoudig mee op reis. Het frequentiebereik van de Bowers & Wilkins P7 Wireless loopt van 10 Hz tot en met 20 kHz en ondersteunde codecs onder Bluetooth 4.1 zijn aptX, AAC en SBC. Ingebouwde microfoons maken handsfree gesprekken mogelijk. De hoofdtelefoon is vanaf september verkrijgbaar en kost €399.

Gerelateerde berichten

The Decemberists – The King Is Dead

In 2009 pakten de Decemberists op hun album The Hazards of Love nog volledig uit met scheurende gitaren en vreemde instrumenten. Een weg die me wel aanstond. Echter, bij The King is Dead gaan we weer helemaal ?back to basic?. Is het de juiste keuze, of zorgt het voor nostalgische gevoelens?

Geef een reactie