Audio-Technica presenteert veel moois op X-fi

Audio-Technica neemt een serie aantrekkelijke spullen mee naar de nakende X-fi 2016. Denk aan een bijzondere serie hi-res hoofdtelefoons en direct-drive draaitafels.

Audio-Technica presenteert op de X-fi in kamer 114 een serie hoofdtelefoons waarmee volgens de fabrikant iedere muziek liefhebber de gedetailleerde weergave van High Resolution Audio kan ervaren. De ATH-MSR7NC actieve noise-cancelling hoofdtelefoon is ontworpen voor audio liefhebbers die niet willen inleveren op geluidskwaliteit maar onderweg ook de voordelen van effectieve noise cancelling willen ervaren. De bekende ATH-MSR7, levert geluidskwaliteit die volgens de fabrikant voortkomend is uit de professionele audio-technologie. Ook kunt u op de X-fi de draadloze Bluetooth ATH-SR5BT bekijken en beluisteren. De bedrade variant in de vorm van de ATH-SR5 met High-Resolution Audio-compatibiliteit is eveneens aanwezig.

Draaitafels

Verder neemt Audio-Technica een reeks van draaitafels mee, waaronder de met diverse prijzen bekroonde direct-drive AT-LP5 en de Bluetooth® AT-LP60BT. Het voordeel van deze spelers is dat ze ondanks een nette geluidskwaliteit niet de hoofdprijs kosten. De direct-drive AT-LP5 is een platenspeler met precisie-gegoten aluminium plateau. Uitgevoerd met het exclusieve high-performance AT95EX Dual Moving Magnet element gemonteerd in een AT-HS10 lichtgewicht headshell bewijst dat de LP5 volgens de fabrikant geen compromis kent als het gaat om materialen en componenten. Levering inclusief stofkap. De Audio-Technica’s AT-LP60BT Bluetooth draaitafel combineert ‘oud’ met nieuw. Deze snaar-aangedreven speler kan geluid draadloos naar bijvoorbeeld een Bluetooth-koptelefoon of speaker streamen. Wel ontbreekt hier opvallend genoeg AptX.

Gerelateerde berichten

Loewe

Stargate Capital neemt Loewe over

Hoewel een groep investeerders de financiering eerder niet rond kreeg, is er nu dan toch een overnamepartner gevonden. Onder de naam Stargate Capital neemt een andere investeerdersgroep Loewe over. Hier valt onder meer de volledige bedrijfsactiviteit en de productie onder. Wel zijn er gevolgen voor het personeel, want een kwart van alle werknemers is zijn […]

Muziekserver STR EVO USB II

Streaming4Home introduceert nieuwe lijn

De eigen muziekservers van Streaming4Home bestaan 2,5 jaar en inmiddels is alweer de derde generatie klaargestoomd. Deze apparaten zijn bedoeld om aan te sluiten op een DAC met usb-ingang. In april en mei vindt er een aantal demosessies plaats om de zogeheten STR-USB muziekservers te introduceren.

Geef een reactie