Very Fine Solutions komt met primeur naar X-fi

De Select DAC II - meegenomen naar de X-fi door Very Fine Solutions - oogt ook van binnen schitterend

Distributeur Very Fine Solutions komt met een bijzondere MSB hoofdtelefoonversterker naar de komende X-fi, een ware primeur zelfs!

De op de X-fi (24-25 september in de Koningshof te Veldhoven) gepresenteerde speciale hoofdtelefoonversterker hoort bij de MSB Select DAC II. Het apparaat wordt dan ook rechtstreeks vanuit deze Select DAC II Hybride DAC-module aangestuurd tijdens de demosessies.

Aanmelden bij Very Fine Solutions verplicht

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen voor de luistersessies is – die elk 7 minuten duren na elke demonstratie van het grote systeem- dient u vooraf een luistersessie bij de distributeur te boeken. Neem daarvoor contact op met [email protected]. De demo’s – inclusief dus het grote systeem – vinden plaats op 10:32, 10:40 en 10:50 en daarna in hetzelfde ritme gedurende de volgende uren. De versterker is speciaal ontwikkeld voor de SR-009 van Stax en het spreekt dan ook voor zich dat u via deze hoofdtelefoon gaat luisteren. U vindt Very Fine Solutions in ruimte 47.

 

Geef een antwoord