web analytics

Trinnov Audio Amplitude8 8-kanaals versterker

De Trinnov Audio Amplitude8

De Trinnov Audio Amplitude8 is een stevige versterker waarbij elk van de acht kanalen 500 Watt vermogen in 2 Ohm (225 W in 8 Ohm) kan produceren.

Hoewel de naam toch ietwat Russisch aandoet is Trinnov Audio een Franse fabrikant. De nieuwste telg uit de stallen van hen is de Amplitude8. Deze 8-kanaals versterker beschikt over twee volledig gescheiden voedingen, elk voorzien van hun eigen aansluiting voor netspanning. De versterker past naadloos bij de in juni van dit jaar gelanceerde Altitude32 AV-voorversterker. De Altitude ondersteunt onder meer Dolby Atmos en Auro-3D en met een beetje beleid en de nodige versterkers stelt u hiermee een 32-kanaals systeem samen.

Ademruimte

De Amplitude8 levert per kanaal 500 Watt in 2 Ohm, 375 Watt in 4 Ohm of 225 Watt in 8 Ohm. Het piekvermogen bedraagt maximaal – per kanaal wederom – 1200 Watt. Voldoende ademruimte dus voor de stevigste geluidseffecten.

 

 

10 reacties

 1. Vincent,
  Die .1 van 2.1, 5.1 of 7.1 is de subwoofer uitgang. Je kunt hieraan een passieve subwoofer aansluiten. Die zullen er zijn voor huiskamergebruik maar veel minder dan actieve en dat heeft redenen (grootte van de kast, instelmogelijkheden en vermogen versterker).
  Maar ik denk inderdaad dat het 8e kanaal hiervoor bedoeld is?

 2. Jaap natuurlijk alle begrip. Ik denk wel dat waneer mogelijk aanvullingen op persberichten jullie site meerwaarde kan geven en je onderscheidend kan maken.

  Dat van Hypex was zo gevonden door de door jullie geplaatste link. Na lezen van jullie artikel dacht ik meteen dat moet class d zijn in zo’n behuizing en waarom 8 kanalen? Ik heb een 5 kanaals versterker logisch zou ook 7 zijn maar 8?

  Ik zal zo nu en dan de persberichten aanvullen ;-)

  Gr. Paul

  1. Ik zou het ook direct gezien hebben gezien het vermogen en de behuizing. Maar niet iedereen heeft die achtergrond: dat moet groeien. En onze nieuwsschrijver doet al enorm zijn best met selectie en meerwaarde. Je kan niet 100% raak schieten. We proberen 80% te halen. :-).

   Over 7 en 8: dat is voor de sub-aansturing. Dan kan je naar 5.2 of bijvoorbeeld 7.1-opstellingen gaan.

 3. Al komt dat ding uit Kiribati. Dat het class d versterkers zijn van Hypex en van de topline NCore, is in de recensie niet genoemd. Daar gaat het eigenlijk om.

  1. Dag Paul,

   Het is geen recensie: het was een nieuwsbericht. En als het dan niet in het persbericht staat, nemen wij het niet mee. Allereerst, omdat we het dan niet weten. Ten tweede kunnen we niet per nieuwsbericht diepgaande research doen. Dat is een tijd- en geldkwestie. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt.

  1. Ik vind het dan wel heel ver gaan om te zeggen dat het product dan Nederlands is. Daarbij is Bruno – de ontwikkelaar van nCore en UcD – een Belg. Er zijn 1001 bedrijven die nCore of UcD gebruiken. Denk aan NAD, Marantz, Denon (sommige modellen), etc. Zijn dat dan ook Belgische merken?

Geef een reactie