The Bullet: muzikale designkogels in uw oor

The Bullet van Tap Audio

Dat een in-ear hoofdtelefoon ook best iets bijzonders mag zijn bewijst Double Tap Audio met The Bullet, bestaande uit omgekatte kogels.

Het is vooralsnog een Kickstarterproject, maar gezien het flinke aantal backers ziet het ernaar uit dat The Bullet er wel gaat komen. Het bijzondere aan deze in-ear hoofdtelefoon is dat hij gemaakt is van kogels. Dat wil zeggen, er is flink wat handwerk aan vooraf gegaan alvorens er muzikale oordopjes zijn ontstaan. Op de Kickstarter-pagina is een en ander te zien in aardige filmpjes. De bronzen dopjes en bijbehorende pluggen ogen erg mooi. Hoe het uiteindelijk allemaal klinkt, daar valt natuurlijk nog weinig zinnigs over te zeggen.

Meedoen?

Als u $55 dollar of meer biedt en het project gaat door, dan krijgt u een setje Bullets voor het einde van het jaar opgestuurd. De makers hebben veel aandacht aan detail besteed, dus met het uiterlijk zit het alvast goed. Verder is gebruik gemaakt van sterke magneten voor de drivers en een dubbelgelaagd snoer.

2 reacties

  1. Ach, of het geluid nu goed is of niet, in deze wereld vind ik het gewoon niet “kunnen” om een “grappig” ontwerp te maken op basis van kogels. Het is dus volgens mij niet leuk, mooi of hip, maar gewoon onethisch en morbide. Als mijn gevoel voor humor bij dit soort “speeltjes” op vakantie lijkt te zijn, hoop ik op een zeer lange vakantie.

  2. Ah, sterke magneten in de drivers. Dan zal het vast top geluid zijn ;p
    Maar zonder gekheid. Dit is toch geen audionieuws? Dit is een design dingetje. Volgend jaar te koop in een boetiekje met “leuke spulletjes
    Of ben ik nu te serieus en is mn gevoel voor humor ff op vakantie?

Geef een antwoord