Technics SL-1200 GAE officieel uitverkocht en afgeleverd

De Technics SL-1200 GAE is nu echt niet meer verkrijgbaar

Liefhebbers van de limited edition Technics SL-1200 GAE kunnen nu officieel uithuilen: de laatste verzending is door Technics de deur uit gedaan. Gemist is dus definitief gemist.

We schreven in april al dat de limited edition van Technics meest recente incarnatie van haar roemruchte platenspeler al binnen een half uur uitverkocht was. Inmiddels heeft het bedrijf de laatste van deze bijzondere modellen ook echt verstuurd en is het hoofdstuk wat de speciale versie betreft over. Had u er écht eentje willen hebben, dan is het alleen nog maar hopen op een eBay-aanbieding van een verkopende koper. Dat zal waarschijnlijk helaas niet goedkoop uitpakken.

Standaardversie op komst

Niet al te lang getreurd echter: de ‘gewone’ versie van de SL-1200 – voorzien van de toevoeging G – is binnenkort wél leverbaar. En blijft dat ook een stuk langer, want beschikbaar in grote hoeveelheden. De prijs is nog niet bekend, maar let vooral op de website van Technics zouden we zeggen.

Gerelateerde berichten

Spotify

Universal wil meer beperkingen gratis Spotify-account

Universal is niet blij met de mogelijkheden die Spotify aan gratis abonnees biedt. Het wereldberoemde platenlabel zou tijdens licentiebesprekingen met het Zweedse bedrijf aangedrongen hebben op diverse wijzigingen. Anonieme bronnen hebben dat aan het Britse dagblad Financial Times laten weten.

Geef een reactie