web analytics

Taga Harmony introduceert Azure B-40 v.2 speaker

De Taga Harmony B-40 v.2 boekenplankspeaker

Met de nieuwe Azure B-40 v.2 heeft Taga Harmony een boekenplankluidspreker toegevoegd aan de Azure v.2-serie. Makkelijk voor als u wat minder ruimte beschikbaar hebt.

Boekenplankspeakers zijn en blijven handige dingen, ideaal voor kleinbehuisden of gewoon voor erbij op de slaap- of werkkamer. De Azure B-40 v.2 van Taga Harmony is volgens de fabrikant ontworpen voor ruimten tot 25 vierkante meter. Ook zijn ze eenvoudig aan te sturen door elke versterker, aldus Taga. De Azure B-40 v.2 is een klassieke 2-weg speaker met twee drivers en een dubbele basreflex-poort aan de voorkant.

Leuke prijs

Het frequentiebereik loopt van 40 Hz tot 40 kHz en de impedantie bedraagt 6 Ohm. Met een gewicht van 13,8 kilo per paar zijn ze daadwerkelijk op een stevig gemonteerde boekenplank te plaatsen, maar ophangen aan de muur is ook een optie. De prijs is prettig: €270 per paar.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Rotel RSX-1562 av-receiver

NIEUWS – Rotel heeft een nieuwe AV-receiver beschikbaar. En het is niet zomaar een model: de RSX1562 is de meest krachtige geïntegreerde av-oplossing die Rotel biedt. Hoeveel power? 7 x 100 watt per kanaal… Dat is niet verkeerd!

Geef een reactie