Sabrina van Wilson Audio luisteren bij Chattelin

De Sabrina van Wilson Audio

Het is altijd leuk om een nieuwe speaker – zoals de Sabrina van Wilson Audio – zelf te beluisteren. Dat kan op afspraak bij Chattelin audio systems in het Haagse.

Kenners hebben het merk Wilson Audio hoog zitten en het is dan ook niet vreemd dat een nieuwe speaker van dit merk altijd weer wat reuring oplevert. En omdat de kritische luisteraar niet zomaar alle recensies en ronkende nieuwsberichten kritiekloos gelooft gaat hij of zij natuurlijk het liefst even zelf het oor ter luister leggen. De nieuwe Wilson Audio Sabrina luidspreker staat klaar voor een luistersessie bij Chattelin in Den Haag (Anna Paulownastraat 58).  Het is wel de bedoeling dat u vooraf even een afspraak maakt, dat kan per telefoon (070-3632050), mail ([email protected]) of via de website.

Sabrina

Volgens Chattelin is de Sabrina gebouwd ‘met als doel ‘s werelds beste, compacte vloerstaande luidspreker’ voor ogen. Gevolgd door: ‘…in elk opzicht een echte Wilson Audio. Midrange precisie en snelheid, tonale balans, bass impact en dynamische expressie vloeien samen tot een meeslepende muzikale presentatie’. Of dat daadwerkelijk allemaal klopt mag u dus zelf beslissen!

Gerelateerde berichten

Muziek van de Royal Wedding

De hype is vandaag natuurlijk helemaal op zijn hoogtepunt: Prince William en Catherine Middleton gaan trouwen. Met de nodige bombastische, emotionele muziek natuurlijk. Wie benieuwd is naar welke muziek het stel op deze bijzondere dag draait: het komt uit op cd!

Geef een reactie