web analytics

RHA Dacamp L1, portable DAC en koptelefoonversterker

De Dacamp L1 van RHA

De RHA Dacamp L1 is een portable koptelefoonversterker met ingebouwde hi-res DAC. Een stevige 4000 mAh-accu zorgt voor een ruime speeltijd.

Mobiel geluid hoeft niet beroerd te klinken, zeker niet als u een ‘dedicated’ portable DAC-koptelefoonversterker als de Dacamp L1 gebruikt. De analoge circuits zijn gescheiden opgebouwd en het kleinood kan dankzij USB en TOSLINK-ingangen met zo ongeveer elk (mobiel) apparaat overweg. Een dubbele DAC en dubbele eindversterker moeten zorgen voor een uitstekende kanaalscheiding. Het gebruikte DAC-paar bestaat overigens uit de ES9018K2M, terwijl de versterking afgehandeld wordt door een klasse AB-versterker.

DSD en meer

De L1 ondersteunt DSD64, DSD128 en DSD256, via USB is de maximale kwaliteit 32 bit bij 384 kHz. Aan de uitgang kan gekozen worden tussen een standaard 3,5 mm koptelefoonaansluiting of een gebalanceerde mini-XLR uitgang. De ingebouwde 4000 mAh-accu zorgt niet alleen voor voeding van de L1 zelf, maar kan tevens ingezet worden voor het onderweg bijtanken van mobiele apparatuur. Met de meegeleverde siliconenbandjes kan de DAC verbonden worden met uw smartphone.

Gerelateerde berichten

Martin logan Neolith

Alpha Cost is no object Show 2016

Altijd leuk: naar een ‘dikke set’ luisteren. Zeker als het ook nog om een gloednieuw model gaat. Alpha High End in Antwerpen heeft jaarlijks een ‘cost is no object’ show waarbij zo’n beetje alles uit de kast getrokken wordt. Deze is de show op 23 en 24 januari 2016. 

Steljes MS2

Hack & Win een Steljes Audio streamer

We hebben in de multitest streamers de Steljes Audio streamer meegepikt. Een bijzonder leuk streamertje voor slechts 100 euro! Om u te laten ervaren wat mogelijk is voor dat bedrag, geven we er ééntje weg. Echter… wij zouden het erg leuk vinden als de Steljes zijn volle high-res potentieel haalt. Kortom: u mag de Steljes […]

Geef een reactie