Quad ESL elektrostaten op X-fi 2016

Luister Quad ESL op de X-fi 2016

Quad Musikwiedergabe laat u op de X-fi 2016 zowel Quad ESL elektrostatische luidsprekers als een elektrostatische koptelefoon beluisteren. Zonder meer iets bijzonders!

De Quad elektrostaten staan wereldwijd bekend als welhaast mythische speakers. In het Duitse Gering probeert Quad Musikwiedergabe deze mythe volop in leven te houden. Door het uitbrengen van nieuwe producten, maar ook door het renoveren van de oude klassiekers. En dat laatste gaat zover dat een Quad na een ‘behandeling’ bij onze oosterburen beter klinkt dan destijds.

Zelf luisteren

De slogan van Quad is dat de Quad ESL gelijk staat aan ‘the closest approach or the original sound’. Of dat wat u betreft ook zo is kunt u beoordelen op de X-fi 2016 (24-25 september in de Koningshof te Veldhoven). Daar staat het bedrijf namelijk met elektrostatische speakers én een al even elektrostatische hoofdtelefoon: de Jecklin FLOAT QA. U vindt al dit moois in Zaal 21.

6 reacties

  1. Dus als ik het goed begrijp bouwen ze oude modellen Quad electrostaten na en restaureren ze originele modellen, wat is daar het nut van als Quad zelf ook electrostaten maakt en hoe staat Quad hier tegenover?

  2. Heb de ESL 57 samen met de 15 inch Sub van KRK. Is het echt geweldig, indien de opname perfect is dan klinkt het ????????????????????????

Geef een antwoord