web analytics

PureAudioProject komt naar de X-fi 2016

De Trio15 Voxativ van PureAudioProject

Als u eens iets écht aparts wilt zien en horen, dan is het goed om te weten dat PureAudioProject met bijzondere kastloze speakers op de X-fi staat.

PureAudioProject is bekend van kastloze speakers als bijvoorbeeld de indrukwekkende Trio15 Voxativ. De kritieken zijn lovend, wat u ongetwijfeld zelf zult willen controleren. De fabrikant staat met hun bijzondere producten op de komende X-fi (24 en 25 september) in kamer 17 van de Koningshof in Veldhoven.

Kant-en-klaar of DHZ

Gezien het ontvangen persbericht gokken we dat in ieder geval de genoemde Trio15 te beluisteren is. Maar u zit niet vast aan dit model, er zijn ook kits verkrijgbaar en zelfs losse componenten als speakers en crossover-filters. Daarmee kunt u zelf uw ultieme kastloze speaker samenstellen. En als u wat minder handig bent met houtbewerking bestelt u gelijk een paneel met voorgezaagde gaten en dergelijke mee. Zonder meer een bijzonder bedrijf met al even bijzondere producten.

Gerelateerde berichten

PS Audio Stellar

PS Audio intoduceert Stellar

PS Audio is een welbekende in de wereld van de ‘betere hifi’. De Amerikanen hebben de focus op met name power-conditioners, versterkers en streamers. Dat is toch wel een breed spectrum, beseffen we nu. PS Audio is echter vrij prijzig. Tot nu. De Stellar-lijn moet premium wat betaalbaarder maken.

Geef een reactie