web analytics

Marantz MusicLink HD-CD1 cd-speler op springen

De Marantz MusicLink HD-CD1 cd-speler

De nieuwe Marantz MusicLink HD-CD1 cd-speler is vanaf september dit jaar verkrijgbaar. Hij past perfect bij de overige MusicLink-componenten van hetzelfde merk.

Opvallend aan de buitenkant van de nieuwe HD-CD1 is in ieder geval het compacte en klassieke uiterlijk. Binnenin treffen we volgens de fabrikant echter het nieuwste van het nieuwste qua techniek aan. Onder meer de bekende HDAM-SA2-versterkermodules zijn terug te vinden in de HD-CD1. Deze Hyper Dynamic Amplifier Modules zijn niet opgebouwd als alles-in-één chipversterker, maar uit gescheiden en losse componenten.

Speelt cd en meer

Naast audio-cd’s kan de in wit en zwart leverbare HD-CD1 ook overweg met schijfjes vol MP3, WMA of AAC-bestanden, mocht u daar behoefte aan hebben. Het apparaat is inzetbaar als transport- of zelfstandige speler, net wat u wilt. De Cirrus Logic SC4398 DAC in de speler wordt overigens gecombineerd met een kristalgestuurde masterclock wat volgens Maranz garant staat voor ‘analoog geluid met levensechte dynamiek en timbre, adembenemende presence en pure muzikaliteit’. Verder past het apparaat als vanzelfsprekend perfect bij de overige MusicLink-componenten van de fabrikant.

Gerelateerde berichten

Nieuwe test-stek

Afgelopen weekend hebben we bij Alpha Audio hard gewerkt. Niet zozeer aan een review, maar aan een nieuwe testruimte. Een ruimte helemaal voor ons zelf. Een ruimte waar we luistersessies kunnen houden, trainingen kunnen houden (bijvoorbeeld over streaming) en natuurlijk lekker los kunnen gaan met reviews. Ruimte genoeg! 

Geef een reactie