web analytics

Marantz MusicLink HD-CD1 cd-speler op springen

De Marantz MusicLink HD-CD1 cd-speler

De nieuwe Marantz MusicLink HD-CD1 cd-speler is vanaf september dit jaar verkrijgbaar. Hij past perfect bij de overige MusicLink-componenten van hetzelfde merk.

Opvallend aan de buitenkant van de nieuwe HD-CD1 is in ieder geval het compacte en klassieke uiterlijk. Binnenin treffen we volgens de fabrikant echter het nieuwste van het nieuwste qua techniek aan. Onder meer de bekende HDAM-SA2-versterkermodules zijn terug te vinden in de HD-CD1. Deze Hyper Dynamic Amplifier Modules zijn niet opgebouwd als alles-in-één chipversterker, maar uit gescheiden en losse componenten.

Speelt cd en meer

Naast audio-cd’s kan de in wit en zwart leverbare HD-CD1 ook overweg met schijfjes vol MP3, WMA of AAC-bestanden, mocht u daar behoefte aan hebben. Het apparaat is inzetbaar als transport- of zelfstandige speler, net wat u wilt. De Cirrus Logic SC4398 DAC in de speler wordt overigens gecombineerd met een kristalgestuurde masterclock wat volgens Maranz garant staat voor ‘analoog geluid met levensechte dynamiek en timbre, adembenemende presence en pure muzikaliteit’. Verder past het apparaat als vanzelfsprekend perfect bij de overige MusicLink-componenten van de fabrikant.

Gerelateerde berichten

Synology brengt DS2015xs en DS3615xs uit

De Taiwanese NAS-bouwer Synology zet twee omvangrijke opslagstations in de etalage. De DS2015xs heeft plek voor acht schijven, terwijl de DS3615xs maar liefst twaalf schijven kan herbergen. Voor louter streamingsdoeleinden zijn beide systemen overigens iets te veel van het goede. Toch willen we de details van deze krachtpatsers u niet onthouden.

Geef een reactie