IFA 2016 staat weer op springen in het Berlijnse

De IFA staat weer op springen

Als liefhebber van multimedia in de breedste zin van het begrip kunt u eigenlijk niet om de IFA in Berlijn heen, dit jaar gehouden van 2 tot en met 7 september.

De IFA is Europa’s grootste beurs voor consumentenelektronica, wat betekent dat er vooral veel beeld en geluid getoond wordt. De trend dit jaar is hoogstwaarschijnlijk 4K, inclusief de presentatie van een serie 4K-capabele Blu-ray spelers. Tegelijkertijd treft u er natuurlijk ook een arsenaal aan – meer mainstream – audiofabrikanten aan die flink uitpakken met hun nieuwste producten.

Van alles wat

De IFA is geen high-end gespecialiseerde beurs, u treft er zo ongeveer ‘alles’ aan. Maar dat neemt niet weg dat het aardig is om te zien wat er het komende jaar zoal in de huiskamers zal verschijnen. Grote kans dat bijvoorbeeld streaming ook (weer) een hot item zal worden. Dus als u zo tussen 2 en 7 september een gaatje vrij hebt: pak uw kans.

Gerelateerde berichten

Bang & Olufsen

Poulissen belooft wereldprimeur Bang & Olufsen-televisie

Op 8 mei presenteert de Deense hifi-specialist Bang & Olufsen een gloednieuwe televisie. Op deze dag vindt er wereldwijd in diverse steden een eerste kennismaking plaats, zoals Kopenhagen, München, Londen en New York. De Roermondste winkel Poulissen heeft de eer om in Nederland het kersverse product te presenteren. 

BandW_805_Maserati_Edition

Bowers & Wilkins 805 Maserati Edition

NIEUWS – Een bookshelf met diamant, esdoorn en leer… wow, dat moet er wel geweldig uitzien! Toch even een stapje terug doen. Het gaat om een Bowers & Wilkins 805 Diamond in een speciale Maserati uitvoering. Ziet er toch geweldig uit hoor! En klinken doet het ook wel!

Review Marilyn Manson – Born Villain

Wat heb ik een goede herinneringen aan Mechanical Animals. Met name het nummer The Dope Show. Geweldig. Wellicht speelde ook mee dat ik op de release van het album 18 jaar was en op kamers ging: een wilde tijd met wilde muziek. Sinds Mechanical Animals heeft Manson me nooit écht meer gepakt. The Golden Age […]

Geef een reactie