Gydotron Audio voegt nieuwe merken toe aan assortiment

De luisterruimte van Gydotron

Het Belgische Gydotron Audio heeft een aantal nieuwe merken aan het product-assortiment toegevoegd, terwijl luisteren naar diverse opstellingen altijd mogelijk is.

We gaan natuurlijk niet iedere winkel in het zonnetje zetten, maar voor Gydotron  Audio (te vinden in Wijnegem en online) maken we een uitzondering. Het bedrijf heeft namelijk toch wel heel veel leuke spullen aan het assortiment toegevoegd. Zo zijn de merken Analog Domain (versterkers), TriPlanar (toonarmen), Purist Audio Design (kabels) en Kii Audio (actieve speakers) erbij gekomen.

Luisterklaar

Ook het bestaande assortiment is van een update voorzien. Verder geldt dat bijvoorbeeld het topmodel 40.2 van Harbeth luisterklaar staat opgesteld. Nieuw zijn onder meer de Jeff Rowland Model 825, de Kii Three en meer. Al dit moois is ter plekke te beluisteren, dus mocht u eens in het Belgische rondtoeren…

Gerelateerde berichten

Rotel 12-serie.

Rotel introduceert nieuwe 12-serie

NIEUWS – Rotel heeft een gloednieuwe serie: de 12-serie. Deze serie is met name gefocust op streaming audio. Echter: volgens Rotel, zonder in te boeten op prestaties. Er komen zowel tuners (met streaming) als versterkers en cd-spelers. Jazeker: een échte cd-speler.

PS Audio Stellar

PS Audio intoduceert Stellar

PS Audio is een welbekende in de wereld van de ‘betere hifi’. De Amerikanen hebben de focus op met name power-conditioners, versterkers en streamers. Dat is toch wel een breed spectrum, beseffen we nu. PS Audio is echter vrij prijzig. Tot nu. De Stellar-lijn moet premium wat betaalbaarder maken.

Geef een reactie