web analytics

Zugspitz beluisteren en bekijken op X-fi

Het Duitse Zugspitz heeft een serie bijzondere producten in het assortiment, waaronder buizenversterkers

De komende tijd zullen er regelmatig berichten en aankondigingen verschijnen rondom de komende X-fi, zoals bijvoorbeeld die van het Duitse Zugspitz.

Bij de naam Zugspitz denken Duitsers (en misschien ook wel een handjevol Nederlanders) aan de hoogste bergtop in het land van onze oosterburen. Maar het is ook de naam van een high-end audiofabrikant met een aantal bijzondere en bijzonder mooie producten in het assortiment. Of het nu gaat om een platenspeler, een setje speakers of een schitterende buizenversterker: de filosofie van het bedrijf is simpelweg ‘de top van het haalbare’.

Het oog

Omdat het oog ook wat wil is het zonder meer de moeite eens een blik te werpen op de producten in het assortiment van de Duitsers. Dat kan in hun eigen al even bijzondere luisterruimte in Bad Laer, aan de rand van het Teutoburger Wald. Maar u kunt het zichzelf ook een stuk makkelijker te maken door simpelweg kamer 31 te bezoeken op de komende X-fi Audioshow.

Gerelateerde berichten

NIeuws uit AES Parijs: binaural soundbar

Onlangs werd in Parijs de 140e internationale conventie van de AES (Audio Engineering Society) geopend. De AES is de wereldwijde beroepsvereniging van geluidstechnici, wetenschappers en artiesten voor audiotechnologie. Alpha-Audio was niet in Parijs, maar er is wel interessant nieuws te melden. Op de AES was ‘immersive audio’ een veelgehoorde term, en dan vooral het vinden van […]

Geef een reactie