web analytics

Zugspitz beluisteren en bekijken op X-fi

Het Duitse Zugspitz heeft een serie bijzondere producten in het assortiment, waaronder buizenversterkers

De komende tijd zullen er regelmatig berichten en aankondigingen verschijnen rondom de komende X-fi, zoals bijvoorbeeld die van het Duitse Zugspitz.

Bij de naam Zugspitz denken Duitsers (en misschien ook wel een handjevol Nederlanders) aan de hoogste bergtop in het land van onze oosterburen. Maar het is ook de naam van een high-end audiofabrikant met een aantal bijzondere en bijzonder mooie producten in het assortiment. Of het nu gaat om een platenspeler, een setje speakers of een schitterende buizenversterker: de filosofie van het bedrijf is simpelweg ‘de top van het haalbare’.

Het oog

Omdat het oog ook wat wil is het zonder meer de moeite eens een blik te werpen op de producten in het assortiment van de Duitsers. Dat kan in hun eigen al even bijzondere luisterruimte in Bad Laer, aan de rand van het Teutoburger Wald. Maar u kunt het zichzelf ook een stuk makkelijker te maken door simpelweg kamer 31 te bezoeken op de komende X-fi Audioshow.

Gerelateerde berichten

Haleigh Walsworth met MOMENTUM

Sennheiser laat zich inspireren door mode

Sennheiser laat zich van zijn modebewuste kant zien met de lancering van vier varianten van de on-ear hoofdtelefoon MOMENTUM. De nieuwste modellen uit de MOMENTUM-familie zijn compacter en sluiten dankzij het palet van frisse pasteltinten perfect aan op de nieuwste modecollecties.

Geef een reactie