web analytics

Teufel presenteert nieuwe serie Varion speakers

De Teufel Varion 5.1-set

Speciaal bedoeld voor (liefhebbers van) home cinema heeft Teufel een nieuwe serie Varion-speakers ontworpen. De set neemt lekker weinig ruimte in, ideaal dus voor in de huiskamer.

Surround geluid is voor de ware filmliefhebber een onmisbaar aspect van de kijk- en luisterbeleving. Veel surroundsets klinken echter middelmatig, maar met de Varion-set van Teufel haalt u hoogstwaarschijnlijk iets beters in huis dan het standaardspul. U kunt kiezen uit een 2.1-set of een – voor surround onmisbare – 5.1-uitvoering.

5.1

De 5.1-set bestaat uit vijf gelijke zuilen, elke zuil is een 2-weg speaker voorzien van zes 5,5 cm middentoners en een 19 mm tweeter. Een van de zuilen kan via een meegeleverde basis horizontaal als centerspeaker opgesteld worden. Tot slot is er de subwoofer voorzien van twee basreflexpoorten die een lage en droge bas zonder storende stromingsgeluiden leveren, aldus Teufel. De grensfrequentie van de sub bedraagt 43 Hz. De 5.1-set kost €699,99, dus dat valt erg mee.

Gerelateerde berichten

naim_unitiqute2

NAIM update UniQute – UniQute 2

NIEUWS – Naim zet hard in op streaming. En terecht. Over een paar jaar gokken we dat bijna niemand meer met een cd-speler speelt en dat streaming gemeengoed is geworden. De UniQute is zo’n apparaat dat dit mogelijk gaat maken: alles in één en eenvoud voorop. De UniQute 2 verandert daar niets aan… wel aan […]

Geef een reactie