web analytics

Teufel presenteert nieuwe serie Varion speakers

De Teufel Varion 5.1-set

Speciaal bedoeld voor (liefhebbers van) home cinema heeft Teufel een nieuwe serie Varion-speakers ontworpen. De set neemt lekker weinig ruimte in, ideaal dus voor in de huiskamer.

Surround geluid is voor de ware filmliefhebber een onmisbaar aspect van de kijk- en luisterbeleving. Veel surroundsets klinken echter middelmatig, maar met de Varion-set van Teufel haalt u hoogstwaarschijnlijk iets beters in huis dan het standaardspul. U kunt kiezen uit een 2.1-set of een – voor surround onmisbare – 5.1-uitvoering.

5.1

De 5.1-set bestaat uit vijf gelijke zuilen, elke zuil is een 2-weg speaker voorzien van zes 5,5 cm middentoners en een 19 mm tweeter. Een van de zuilen kan via een meegeleverde basis horizontaal als centerspeaker opgesteld worden. Tot slot is er de subwoofer voorzien van twee basreflexpoorten die een lage en droge bas zonder storende stromingsgeluiden leveren, aldus Teufel. De grensfrequentie van de sub bedraagt 43 Hz. De 5.1-set kost €699,99, dus dat valt erg mee.

Gerelateerde berichten

Arcam AVR750

Arcam AVR750: beleef de magie van Hollywood

Arcam is een van de weinige specialistische audiofabrikanten die naast hoogwaardige stereocomponenten ook de kennis en kunde in huis heeft om topklasse audio-videoproducten te ontwikkelen. Met de uitgangspositie dat alles wat klankmatig van belang is voor een stereoproduct, dubbel zo belangrijk is bij een audio-videocomponent, overtuigen de Arcam AV-series al bij de eerste klanken. 

Geef een reactie