web analytics

PS Audio Torreys OS levert Roon compatibiliteit

PS Audio Torreys OS brengt Roon naar de DAC's van dit merk

Het nieuwe PS Audio Torreys OS levert niet alleen een verfrissende update voor de DirectStream DAC en de Junior-afgeleide op, maar zorgt meteen ook voor Roon-compatibiliteit.

Roon is tamelijk hot op het moment en het is dan ook niet bijzonder verrassend dat meer en meer fabrikanten support hiervoor in hun apparatuur inbouwen. PS Audio lanceert per direct een compleet nieuw besturingssysteem – Torreys OS – voor hun DirectStream DAC en de DirectStream Junior. De verse versie zorgt voor verbeterd pauzeloos (‘gapless’) afspelen van DSD-streams, verbeterde Sigma-Delta modulatoren en verbeterde HF-ruisonderdrukking. Eveneens verbeterde cijfers op het vlak van jitter en klokruis zorgen voor een stabieler geluidsbeeld. Ook interessant is de verbeterde support voor standaard audio-cd’s, die klinken nu zo goed dat sommigen niet eens meer het verschil horen tussen hires-audio en een red book-cd, zo belooft de fabrikant.

Roon

Naast de technische verbeteringen onder de motorkap is er ook nieuwe functionaliteit toegevoegd in de vorm van Roon-compatibiliteit. Gebruik uw DAC als Roon-client om in topkwaliteit te genieten van uw muziekcollectie. Meer dan genoeg redenen om snel te upgraden naar de het nieuwste besturingssysteem (firmware) lijkt ons.

Gerelateerde berichten

McLachlan – Laws of Illusion

Na ruim zes jaar komt de Canadese nachtegaal weer met een nieuw album. Het thema: een gebroken huwelijk. Wie bekend is met de bandsamenstelling, weet dat McLachlan elf jaar getrouwd is geweest met de drummer, waarmee ze ook twee kinderen (dochters) heeft. Reden genoeg voor behoorlijk wat tranentrekkende, rauwe nummers, zul je denken. Toch is […]

Geef een reactie